Гледайте новото видео на LOVE AND DEATH на Brian "Head" Welch

29 яну 2013, 09:16 ч. 251 / 8 5
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на LOVE AND DEATH - новия проект на бившия китарист на KORN Brian "Head" Welch. Той е към песента "The Abandoning" - откриващо парче от излезлия на 22 януари дебют на групата "Between Here & Lost". Режисьор е бившият барабанист на NORMA JEAN, сега в UNDEROATH, Daniel Davison.

   В други новини, Welch се е изказал негативно по отношение това събирането му с бившите му колеги от KORN да прерастне в нещо повече от няколко съвместни концертни изяви. На този етап не може да се говори за цяло турне или участие на Head в следващия албум на KORN.



Love And Death


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Котумбас 29.01.2013 15:10:33 отговори + 0 0
На мен ми бие на нещо средно между a7x и КоЯп Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.01.2013 14:20:13 отговори + 0 0
Кат почнете да се изквате кое е "тийн" и кое не е, направо ми иде да се пръсна от смях. Че албумът е зле - зле е, но какво общо има това с тийновете, не ми стана ясно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.01.2013 11:42:27 отговори + 0 0
+1
Да е.. ква е тая посредствена, безлична тийн групичка. Пореден пример, че музика трябва да се прави след като ти дойде идея, а не преди това.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 29.01.2013 10:29:28 отговори + 0 0
Той като го гледам каква музика и клипове е започнал да прави не съм сигурен, че го искам обратно в КоРн. Някакви супер депресирани, емо клипове за пубертети метъли с молив по очите...Музиката и визията им е много смешна само за чуствителни тийн металяги : ) Докато КоРн и като цяло Джонатан доста се развиха и израстват все повече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пенчо питанката 29.01.2013 09:52:34 отговори + 0 0
много добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".