Гледайте новото видео на Michael Monroe "Everybody's Nobody"

9 юни 2022, 07:57 ч. 443 / 7 0
пред./следв.

   Бившият фронтмен на HANOI ROCKS Michael Monroe ще издаде новия си дългосвирещ албум утре, 10 юни. Дискът е озаглавен "I Live Too Fast to Die Young" и ще се разпространява на музикалния пазар чрез "Silver Lining Music".

   Творбата е записана в Хелзинки, Финландия в "Inkfish Studios". Дискът е продуциран от бандата и саунд инженера Erno Laitinen, който е отговорен и за миксирането. Мастерирането е дело на Svante Forsback. Гост-музикант е Slash, който участва в едноименната песен от албума.

   Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип към една от песните. Тя се казва "Everybody's Nobody".

 

 

michael monroe

още за:

Michael Monroe


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".