Гледайте новото видео на SCAR SYMMETRY "Chrononautilus"

5 май 2023, 07:34 ч. 354 / 7 5
пред./следв.

   Шведските прогресив/детметъли SCAR SYMMETRY ще издадат дългоочаквания си нов албум "The Singularity (Phase II - Xenotaph)" на 9 юни. Продължението на "The Singularity (Phase I: Neohumanity)" от 2014 г. се очакваше да се появи през 2019-а, но бе забавено и ще излезе чак сега. Творбата ще се предлага на CD и винил в различни варианти.

   Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип към втория сингъл от предстоящия диск. Песента се казва "Chrononautilus". Автори на видеото са Wayne Joyner и David Letelier.

 

scar symmetry

още за:

Scar Symmetry


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 5.05.2023 10:40:21 отговори + 0 4
Що си мислех, че са германци тези? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 5.05.2023 15:19:45 + 5 1
Понеже явно доста зле се ориентираш в мелодетметъла? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 5.05.2023 21:04:40 + 1 2
То па голема файда да се ориентираш правилно в "мелодетметъла"... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 6.05.2023 13:06:57 + 3 0
Да се ориентираш - имам предвид поне малко от малко да знаеш историята, основните школи, специално шведските класически групи. Не е голяма файда, по-добре да познаваш жанра задълбочено, но така поне човек ще има някаква обща култура и няма да се излага с подобни изказвания. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 6.05.2023 16:24:53 + 0 2
Офф объркал съм се, защото си мислех, че на Sofia Rocks-овете на времето освен Enslaved от по-малките групи почти само немски бяха викали. А и онези дядовци ирландци, не им помня името. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".