Гледайте новото видео на супергрупата SPIRITS OF FIRE "Into the Mirror"

11 яну 2022, 08:19 ч. 561 / 6 3
пред./следв.

   Супергрупата SPIRITS OF FIRE, с участието на Chris Caffery (SAVATAGE, TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA), Steve DiGiorgio (TESTAMENT, DEATH, Sebasttan Bach, CHARRED WALLS OF THE DAMNED) и Mark Zonder (FATES WARNING, WARLORD), наскоро обяви присъединяването на вокалиста Fabio Lione (ANGRA, TURILLI /LIONE RHAPSODY, ex-RHAPSODY OF FIRE) към състава ѝ.

   Вече може да чуете втората песен с новия фронтмен. Тя излиза като сингъл и се нарича "Into the Mirror". По-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип към парчето. Композицията ще бъде част от втория албум на формацията "Embrace the Unknown", който ще излезе на 18 февруари чрез "Frontiers Music".

 

 

още за:

Spirits Of Fire


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MANOWAR1982 12.01.2022 08:54:47 отговори + 0 0
"Вече може да чуете първата песен с новия фронтмен" - май е втората? Предната новина, мисля, беше за първата. Иначе, лично за мен, Фабио не стои добре тук, не ми допада като глас. Виж, Рипъра, е друга работа, беше си ок и в тази банда, и където и да отиде, дори и в ICED EARTH го приех... Лично мнение, Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 11.01.2022 09:21:14 отговори + 1 0
Mark Zonder ? Вече ги обичам, още преди да съм ги чул ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 11.01.2022 09:57:41 + 3 0
Пропуснал си първия албум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".