Гледайте новото видео на Светлана Близнакова "Memories"

17 авг 2021, 09:49 ч. 1110 / 8 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Седмицата на Sofia Summer Fest започна пъстро с премиерата на новото видео от соловия проект на вокалистката на SEVI – Светлана Близнакова.

Цветове, шалове, емоция, усещане за оригинален Boho Style и полъх на море съпътстваха почти двучасовия концерт, който певицата изнесе в компанията на Мартин Профиров, Рали Велинов, Александър Кирилов и Милена Генева, в подкрепа на новото парче „Memories”.

За финал бе представено и официалното ново видео, което подобаващо завърши морския пейзаж в унисон с шезлонгите, предвидени за публиката от организаторите на Sofia Summer Fest.

Заснет на остров Света Анастасия от режисьора Георги Спиров, клипът пренесе публиката на магично място, където спомените са живи и където винаги можем да избягаме за утеха и приятелска подкрепа.

Аудио обработката е дело на Симеон Славчев, който миксира и целия дебютен албум на Светлана („Tomorrow” 15.11.2020г).
“Memories” вече може да бъде видяна и чута в интернет, а вокалистката на SEVI загатва, че работи по следващ солов албум. Дебютният “Tomorrow” пожъна голям успех и вече се разпространява в цяла Европа от италианския лейбъл IRD International Records.

Междувременно певицата не спира и с изявите с бандата и съвсем скоро ще можем да видим SEVI на няколко фестивални дати в страната. Музикантите работят и по следващ албум, който ще е номер 4 в историята на бандата.



Текст: Мила Иванова
Снимки: Георги Сивилов 8th Colour

 

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Andi 18.08.2021 09:05:51 отговори + 10 1
Слабо.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 18.08.2021 06:56:05 отговори + 3 8
Много приятна песен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

киро 17.08.2021 19:14:43 отговори + 6 5
Явно бг метълягите предпочитат жените да се изявяват само в чалгата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 18.08.2021 16:13:02 + 1 5
Не, бг металягата не подозира за съществуване на нещо друго освен пауър метъл, посредствен попрок и чалга Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 17.08.2021 15:02:20 отговори + 7 3
Съвършен Бохо Стайл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Презапасен с предразсъдъци 17.08.2021 13:18:50 отговори + 6 4
Не е лоша песента, но и не изобилства от оригиналност. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".