Гледайте онлайн нов видеоклип на JUDAS PRIEST

20 юни 2008, 17:16 ч. 293 / 1 34
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеколип на JUDAS PRIEST към песента "War". Тя е от амбициозната концептуална творба на групата "Nostradamus" (поръчай), която според прогнозите ще реализира около 50 000 копия за дебютната си седмица в САЩ, което би означавало най-висока позиция за групата зад Океана за цялата й кариера.

още за:

Judas Priest


Коментари   (34)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


angry machine 25.06.2008 18:14:09 отговори + 0 0
На всички т.н. "трюметъл фенове" мога да кажа да продължават да си слушат аудиокасетките с British Steel и да не се занимават с непонятни за тях работи като "готик" музика. Между другото Nostradamus е най-продаваният албум в САЩ в цялата история на групата. Сега кой е по фен според вас ?...дали "тъпите" американци които са си купили албума или българските трюметъли които се изявяват като критикари по форумите, теглят мр3, порно и си бъркат в носа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bruce666 25.06.2008 12:34:39 отговори + 0 0
ядосан - 2008-06-23 22:51:51
Аве как може да сте толкова задръстени? И това ми било метъл фенове, сраааааааааам...Ако метълите на запад бяха такива тъпи нещастници като вас метъла отдавна да е изчезнал като музика. То затова в България истинки метъл няма щото има само псевдо метъл комплексарчета дето постоянно нищо не правят, бъркат си в носа и от време на време вадят по някоя Голяма критика. За щастие обаче Запада не е България. Евала на няколкото пича дето се изказаха положително

Не знам какви са тия глупости дето си ги писал, но съм преслушал всичките песни и са тъпи, та те са все готик. Е те все пак са хеви метъл банда е не готик. Мразя когато една стара и добра група направи такава глупост като да си промени стила за да се хареса на младата публика. Публиката е една и това са истиските фенове, там възрастова граница няма. Така че за мен това е пълна глупост което са направили. Просто наистина много се ядосах като чух песните, а когато видях и клипа направо не можах да повярвам че това са Judas Priest. Нормално е леко да си измениш стила за да се вписваш във времето но да го промениш напълно и то с такова тъпо звучене, та то все едно слушаш некоя нова симфонична готик група. Heavy метъла е велик, а повечето готик простотии са пъла помия.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CONAN 24.06.2008 19:25:19 отговори + 0 0
Аз пък съм един абсолютен тъп метал и кон с капаци,и слушам само стари песни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ядосан 23.06.2008 22:51:51 отговори + 0 0
Аве как може да сте толкова задръстени? И това ми било метъл фенове, сраааааааааам...Ако метълите на запад бяха такива тъпи нещастници като вас метъла отдавна да е изчезнал като музика. То затова в България истинки метъл няма щото има само псевдо метъл комплексарчета дето постоянно нищо не правят, бъркат си в носа и от време на време вадят по някоя Голяма критика. За щастие обаче Запада не е България. Евала на няколкото пича дето се изказаха положително Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.06.2008 17:18:10 отговори + 0 0
видеото е тъпо наистина, но джудас винага са имали много слаби ходове по отношение на избор на сингли, промоция и т.н. слаб мениджмънт ли да го нарека,не знам. относно албума мога да кажа, че с всяко следващо слушане ми харесва все повече и просто не трябва да се сравнява с другите им албуми.
не мога да разбера глупаците из интернет, които умишлено хабят енеригия и да изливат толкова помия относно албума.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Rldk 23.06.2008 16:43:28 отговори + 0 0
Под рок-емоция да не се разбира,че рока не е музика-трябва да съм луд да кажа такова нещо-но не е само такъв тип емоция исках да кажа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 23.06.2008 16:38:58 отговори + 0 0
За Кронос е излишно да се говори-това е флагмана на стадото коне с капаци-така че с него е излишно да се занимаваме.Клипа не е готин , но що правят такива клипове може да се разбере при разбиране на подходящия език от интервюта на официалният им сайт.Албума е много добър и по-лошото на този клип според мен е избора на песен-нали обикновено по-добрите песни се избират за клипиране-в случая е една от най-не добрите!Толкоз по въпроса!
Джудас ако се замислим може би издават последният си албум-не е нужно лично според мен да е в стила им отпреди 20-30 години - няма да е реално - те сега не са на толкова.Ако това е финалният им албум то не можеше да има по-достоен-защото е музика,а не просто рок-емоция!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jp 23.06.2008 09:31:19 отговори + 0 0
до разбирача cronos:
момче мисля, че и в един друг коментар ти го казах
отиди да ************** и се успокой
информирай се и тогава говори - албума не е продуциран от рой зи , а от типтън и даунинг
недей да акаш, преди воъбще да си чул нещо, а от гплуватите ти излияния става ясно, че дори и да го чуеш едва ли ще разбереш нещо
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GlamFan 22.06.2008 13:43:03 отговори + 0 0
Незнам за музиката - не харесвам Джудас особенно, но много хора ги харесват. Обаче клипа ме разсмя искрено. Това да не е курсовата работа на някой студент по анимация?! Не отива на група от такъв ранг да ползва за клип нещо, което прилича на интро-филмчето от някоя игра... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

conan 22.06.2008 00:36:20 отговори + 0 0
Рокът отдвна е станал класическа музика,хортата искат да слушат старите песни,защо натрапват тези нови глупости.Все едно някой ако сега направи музика като на Моцарт или Бетовен ще го слушат и ще го признаят за велик.Туистед Систер казаха нещо подобно и са много прави.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


The_Mess 22.06.2008 00:09:57 отговори + 0 0
Кошмарно тъп клип!Как деба група като Джудас има такъв смешно направен клип?!?Немога да повярвам че е официалния!Инак последния албум става... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 21.06.2008 20:11:02 отговори + 0 0
замисъл е много добър,но направата нещо доста куцука,иначе аз не слушам джудас и не мога да дам мнение за албума,песента не ми се стори лоша,но едва ли ще си направя труда да си сваля(особено двоен едва ли е подходящ за първо слушане на джудас) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2008 19:13:02 отговори + 0 0
jugulator - 2008-06-21 16:13:46
мога да кажа само, че това е една уникална епична творба от Judas и точно това е била тяхната цел - да е уникална и да не прилича на нищо друго до сега.успели са и резултатът е страхотен. те просто демонстрират как се прави подобно нещо. определям албума като най-добрия концептуален такъв в жанра.

Ти явно не си слушал нищо друго в жанра, щото тука има клише до клише, а в последните години специално подобни рокопери отдавна се изтъркаха.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

S.O.D 21.06.2008 19:06:51 отговори + 0 0
Майната му на клипа! Албума е страхотен! Вярно доста е различен от всичко което до момента са правили ,но пък именно това му е хубавото.И моля ви се на говорете , че Judas с "Рипъра" били много яки и новаторски звучащи ,защото това са абсолютни глупости. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2008 17:38:44 отговори + 0 0
мн як клип
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 21.06.2008 16:50:07 отговори + 0 0
МУХАХАХАХАХА
на стари години тея са се вдетинили
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jugulator 21.06.2008 16:13:46 отговори + 0 0
мога да кажа само, че това е една уникална епична творба от Judas и точно това е била тяхната цел - да е уникална и да не прилича на нищо друго до сега.успели са и резултатът е страхотен. те просто демонстрират как се прави подобно нещо. определям албума като най-добрия концептуален такъв в жанра. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EnergY 21.06.2008 16:09:58 отговори + 0 0
Кво пък всеки се е разплюл тука - песнта е тежка и мрачна, не е някакви лигня. Н ми харесва само безидейния припев. Иначе Дждуас правят нещо наистина значимо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 21.06.2008 13:15:41 отговори + 0 0
Не мога да кажа, че албума е добър, но ще ми трябва доста време докато свикна с него защото просто не мога да кажа лоша дума за Judas, но клипа наистина е кошмарно слаб и ... просто долавям старото звучене на групата само от Painkiller и то само на 2-3 места,наистина новата насока в която са тръгнали, дали ще бъде епика или пауър, нещо не се връзва ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

judas 21.06.2008 12:49:23 отговори + 0 0
наистина клипа не е кой знае какво,но албума е добър,е не е на нивото на старите албуми на групата,но си го бива,Джудас нямат лош албум,ето това е факт!а този,който пише,че Роб Халфорд е смешник...айде няма да обиждам,писна ми вече.ние българите сме разбирачи и специалисти по всичко,нали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MORTY 21.06.2008 12:19:14 отговори + 0 0
Пичове,вярно е че албума не е типичното звучение за групата,но от друга гледна точка той е концептуален и съм съгласен че иска слушане.Албума е добър,но според мен не трябваше да се издава с името Judas Pripst,а клипа не трябва да му се обръща толкова внимание,наистина не е добър но това са решили,това са направили,не е първия слаб клип на известна група нали.Bruce Dickinson:Приятелю,а твоите дискове такива ли са???
Защото аз лично имам доста такива,но не питам дали някой е чувал за това!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bruce Dickinson 21.06.2008 11:31:19 отговори + 0 0
и да добавя нещо... качеството на оригиналният диск не може да се сравни с помията излязла в интернет. Но повечето от вас не са и чували сигурно за оригинално СД Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bruce Dickinson 21.06.2008 11:29:06 отговори + 0 0
Албумът трябва да се слуша за да се разбере... Концептуален е и е близо 2 часа. Тук някакви "разбирачи" чули-недочули 5 минути се изказват. Мога да се съглася за клипа че не е хубав, но и нещо не ми се вярва да е официален. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haha 21.06.2008 11:07:15 отговори + 0 0
ми пич не знам дали коментарите са на "разбирачи", ама и клипът и музиката са зле...факт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fearless 21.06.2008 10:49:34 отговори + 0 0
не мога да спра да се смея от коментари на "разбирачи" .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Cronos 21.06.2008 10:06:55 отговори + 0 0
Judas определено НЕ СА на верния път с тоя смешник за вокал, тоя мангал продицент, и тоя албум с бин ладен на обложката. С рипъра бяха много яко група! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2008 08:17:17 отговори + 0 0
кошмар(( И клипа и муиката.Това не са Джудас( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2008 07:56:03 отговори + 0 0
ама верно ся не ме кефят толкова.искам си старото им рокендрол и хеви звучене Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2008 07:55:14 отговори + 0 0
това си е Нострадамус Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

acid_burn 21.06.2008 01:57:21 отговори + 0 0
Амааааа.... тва верно ли е клипа, щото.... тая песен да не е към некфа нова компютърна джитка? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 20.06.2008 20:20:01 отговори + 0 0
ебати грозния клип, ебати гадната анимация...да бяха взели интрото на някоя игра направо. А музиката ми звучи като някакво интро, ако целия албум е такъв ще заспя на втората песен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bruce666 20.06.2008 20:09:40 отговори + 0 0
Стария им стил ми по харесва. Сега никак, какви са тея пък чак епики. Те не са били кой-знае колко епични. Сега никакъв rock 'n' roll не долавям в това звучене. Сега звучат като някоя епична power metal група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Almighty 20.06.2008 18:14:26 отговори + 0 0
Judas Определено сега са на верния път .. само клипа нещо не ме впечатли.. но музиката е на ниво. Тази епична жилка винаги са я имали ,сега е просто доравита Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефан 20.06.2008 17:33:13 отговори + 0 0
Не знам, но... много монотонно, много стандартно... ех, защо не продължиха другата линия с Тим Рипър Оуенс??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".