Гледайте онлайн новия видеоклип на BEHEMOTH

7 авг 2009, 08:21 ч. 260 / 2 45
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на BEHEMOTH "Ov Fire And The Void". Режисьор е Dariusz Szermanowicz, а песента идва от новия албум на поляците "Evangelion" излизащ точно днес, 7 август (ревю).
   Внимание - видеоматериалът не е подходящ за малолетни или хора, чувствителни към сцени на насилие.

още за:

Behemoth


Коментари   (45)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


mephistopheles 19.08.2009 15:40:30 отговори + 0 0
P.S - Иначе клипа е жесток, и наистина и аз не видях нещо сходно с този на Testament, освен напуканата земя... И тя не се вижда толкова добре както при Behemoth. Изобщо клиповете са с различен сюжет. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mephistopheles 19.08.2009 14:39:23 отговори + 0 0
И аз се чудя на Сашо... За най-силно парче не съм съгласен с другите - Ov Fire And The Void" е едно от най-добрите в албума... Всичките са жестоки! И ме подразни това за ангелчета и демони - ако си бил фен, за което се съмнявам, ще знаем много добре откога и за какво се пее в текстовете на Behemoth... Май си нямаш никаква представа за това, ми се струва. Пообразовай се малко в теми като митология и религия и вземи поне една дума от албума, може и самото заглавие, и го пусни в гугъл да разбереш за какво става дума. Това не ви разбирам на някои хора - говорят и не знаят какво говорят. Типично за BG - разбираме от всичко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 10.08.2009 20:28:44 отговори + 0 0
много добър клип Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.08.2009 16:07:32 отговори + 0 0
Открил е Христос просто Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Arcturus 10.08.2009 11:22:37 отговори + 0 0
Сашо-обясни ми нещо.Винаги съм се чудил на хора като теб...какво означава "спрях да слушам метъл" или "ех,едно време и аз ги слушах тия" и накрая следва "сега не слушам нищо" и такива работи.Кое ви кара да престанете да слушате метъл?Обикновенно ми казват ,че вече са стари за тая музика и вече са улегнали хора,което е глупост невероятна.Или слушаш или не.Предполагам ,че ти имаш метъли приятели и покрай тях само така си слушал нещо иначе няма логика.Поради тази причина не мисля че мнението ти е адекватно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


:) 10.08.2009 00:59:56 отговори + 0 0
ся ще те обвинят че сипеш фекалии и изливаш помия бесмислено и администраторите ще си "свършат работата" като те изтрият.
и следващия път си помисли дали не ти харесва
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сашо 9.08.2009 22:51:58 отговори + 0 0
Аз малко спрях да слушам толкова метъл, особенно пък нови албуми. Мисля, че ако както казаха хората тук, това е най-силното парче от албума, то тези хора според мен малко трябва да се посъбудят. Бехемот много ги харесвах, докато слушах много твърда музика, ама моля ви се сравнете старите неща на почти коя да е тачена и "култова" траш, дет, блек и т.н. група и новите им албуми, просто е ушевадно изтъркването на идеи и каквото и да било. Тази музика отдавна е спряла да се развива в някаква друга посока освен изпълнение- по добре звучащи албуми, клипове , концерти и т.н. но на ниво идеи всичко е толкова закърняло и посредствено. Не знам, много съм разочарован от тази музика... мускули, цици, кръв, пера, ангелчета, демони - FASHION TV ?????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Arcturus 9.08.2009 10:42:09 отговори + 0 0
ако следваме логиката на Данчо то тогава трябва да кажем и че от клипа на ENSLAVED - The Watcher е взаимствано където са кадрите с групата само...сигурно той има впредвит напуканата земя...ама то тва сигурно го има в още 10 клипа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.08.2009 10:13:13 отговори + 0 0
към Данчо: Какво е взаимствано (крадено) от Testament, че не разбрах? Нищо общо със споменатия клип няма, ама нищо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ahriman 9.08.2009 02:42:55 отговори + 0 0
"Внимание - видеоматериалът не е подходящ за малолетни или хора, чувствителни към сцени на насилие."
Чак пък толкоз! Иначе добър клип. Харесвам и групата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Онзи с негативния ко 9.08.2009 02:04:04 отговори + 0 0
Много интересно...
Значи да се критикува Edguy може, а Behemoth не може ?!?! Щото едните мнения седят, а другите се трият... Това правило само за новините с Behemoth ли е... Щото темите Metallica/Megadeth и Manowar/всички останали не се цензурират май толко строго

Иначе да, не ми хареса песента и да, не мисля, че тази банда е нещо особенно. Да личи си че са наляти кинти и саунда е много добър, а не звучи като от мазе и Да, конкретното парче все пак не впечатлява.

Не, не съм хеви метъл! Слушам това, което смятам, че е качествено (според МОЕТО МНЕМИЕ И ВКУС) и не се ограничавам само в един стил, за да бъда набеден за такъв или онакъв.

Но все си мисля, че под коментари за една или друга банда е нормално да има мнениея и на двата полюса...
Ако споменавайки, че СПОРЕД МЕН тая банда не блести с нищо и има явни влияния, съм плюл ?!... Явно разсъждаваме в различни коловози на логиката, относно кое е допустимо и кое не.

А като цяло възгледа, че различното мнение от това на болшинството е плюещо, вредно, лошо и детско и трябва да се цензурира... ами честит ви комунизъм

Да са ви живи и здрави Behemoth, място под слънцето има за всеки!

п.с. Тва със сипването на фекалии е типичен изказ на един истински (true) дет метъл фен. Браво мъжки!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the_mess 9.08.2009 00:27:58 отговори + 0 0
Та клипа яко кърти и като идеи, и като реализация! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.08.2009 21:59:56 отговори + 0 0
Класата си е класа... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Arcturus 8.08.2009 17:41:23 отговори + 0 0
правилно.явно се е прокраднал някой хеви метъл фен и е плюл.ама нищо де...то ще излезе някъква новина и за Edguy..тогава ще я налазим ние )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Aske 8.08.2009 16:38:27 отговори + 0 0
а прощавай не съм видял по-долния ти коментар...но наистина имаше някъв индивид който беше написал някакви странни епитети за Бехемот за вокала барабаниста и китариста...та тва ме ядоса...както и да е...да не проявяваме детска простотия и да продължаваме темата-мисля че не това е целта на тази статия...ти как мислиш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Aske 8.08.2009 16:35:51 отговори + 0 0
Arcturus много преди ти да прочетеш статията изтриха негативните коментари...а иначе както винаги си ги имаше колкото искаш но явно администраторите са си свършили работата преди ти да сложиш коментар тук...и за твое съжаление не ям такива гъби хаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Arcturus 8.08.2009 15:43:27 отговори + 0 0
Aske-за какво говориш? специално в тази тема няма негативно мнение за клипа и групата.КЪДЕ го прочете тва??!?!?!?Някой каза ,че копирали клип на Тестамент,но аз не съм го гледал така че нямам мнение.
Имаш халюцинации,внимавай кви гъби ядеш.)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jesus likes behemoth 8.08.2009 11:39:47 отговори + 0 0
Аske е мега прав, замислете се малко, вие дето сипете фекалии налево и пак налево... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Aske 8.08.2009 10:48:34 отговори + 0 0
и отново се вижда че все някой трябва да мрънка...абе хора осъзнайте се малко!позамислете се че пичовете в момента са една от най-добрите дет метъл групи които продължават да се развиват(а не да се лигавят както повечето глупаци правят за да се продават!)!и в крайна сметка тия младежи които плюят в по-долните коментари-абе вземете ВИЕ направете нещо повече от Behemoth и тогава кажете-'тия не струват,барабаните китарите вокалите не струват!' ! айде да ви видим колко сте отворени...те хората сипват маса пари за да правят страхотна музика,а вие нищо повече не сте направили от тях ама се извъдихте по-големи професионалисти от тях в музикално отнощение! брех...чак се очудвам на опитимизма с който руптаете...?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 7.08.2009 22:02:14 отговори + 0 0
Едно време като не бехме в ЕС беше май 30 ойро и се събирахме по 10 човека,всеки си поръчваше по нещо и така.Сега сестра ми учи в Берлин Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Arcturus 7.08.2009 20:36:01 отговори + 0 0
не съм казал че е 8лв, а предполагам че е поне колкото цената на диска даже и повече.от Сингапур напр са ми пращали Gorguts digipack и излезе общо към 30лв.зависи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 7.08.2009 20:22:30 отговори + 0 0
Доставка при нас 8 и нещо лв. - с куриер на адрес в големите градове на страната.
С поща - до което и да е място в страната - доставка 5 лв.
С куриер в София - доставка 2.50 лв.

Колко е доставката на "Нюклиър Бласт" от Немско няма да проверявам :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.08.2009 20:11:41 отговори + 0 0
а доставка от НБЛаст?
и къде искат 8 лв. доставка?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Arcturus 7.08.2009 19:52:24 отговори + 0 0
а то с доставката пак толко.че обиколим магазините скоро Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 7.08.2009 19:48:08 отговори + 0 0
В сайта на нуклеър бласт е 19 ойро. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Izrod 7.08.2009 19:47:49 отговори + 0 0
Триесе кожи,струва си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Arcturus 7.08.2009 19:31:37 отговори + 0 0

Този клип за мен е в топ 3 на най-яките метъл клипове които съм гледал.Зверска работа!!!

Izrod...колко пара е лимитарката?

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Baphomet 7.08.2009 17:17:41 отговори + 0 0
Много болна история Behemoth и тая година изтрепаха рибата. Едва ли някой ще извади по-качествен албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 7.08.2009 17:04:20 отговори + 0 0
Взех си лимитед едишъна с бонус двд,блага работа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Instigator 7.08.2009 16:26:46 отговори + 0 0
Уникален клип ! Настръхнах на няколко пъти, докато го гледах. BEHEMOTH FOREVER !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


* 7.08.2009 15:21:19 отговори + 0 0
Гледах го - супер е както и песента и албума.Само да се опарича отивам да го зема оригиналка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 7.08.2009 13:17:05 отговори + 0 0
Супер яко!Аз и без това днес мислех да ходя да си купувам диска. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rune 7.08.2009 12:55:42 отговори + 0 0
Гениално... просто Гениално!!! И клипа и албума като цяло!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ВЕНКО 7.08.2009 12:14:43 отговори + 0 0
Клипа е наистина РАЗМАЗВАЩО добър! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.08.2009 12:08:12 отговори + 0 0
Много добър и качествен клип.С нетърпение очаквах да излезне.Любимата ми песен от "Evangelion".Нямам думи да опиша.Просто...ВЕЛИКО!Това са Behemoth все пак:> <<666>>> Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


d3m0nhun73r 7.08.2009 11:29:59 отговори + 0 0
клипа КЪРТИ лелеее направо нямам думи :X Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carnalsoul 7.08.2009 11:28:26 отговори + 0 0
с всеки албум с всеки клип тия типове дърпат супер здраво напред O_O Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Данчо 7.08.2009 11:22:59 отговори + 0 0
Клипа е заимстван (краден) от клипа на Testament - more then meets the eye Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.08.2009 11:12:51 отговори + 0 0
пак са избили всичко живо... Зверове!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 7.08.2009 10:48:02 отговори + 0 0
sick video!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Evil14 7.08.2009 10:35:42 отговори + 0 0
Брутален Клип!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lapsiz 7.08.2009 10:22:34 отговори + 0 0
Отл.6 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kanwulf 7.08.2009 09:51:00 отговори + 0 0
Адското видео! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.08.2009 08:46:01 отговори + 0 0
Аз съм потресен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Creech 7.08.2009 08:37:08 отговори + 0 0
Брутално видео направено много качествено и то на любимата ми песен
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".