Гледайте онлайн новия видеоклип на BLACKMORE'S NIGHT

7 ное 2010, 17:49 ч. 177 / 3 13
пред./следв.
Следвайки тази връзка може да гледате онлайн новия видеоклип на BLACKMORE'S NIGHT "Highland". Песента е от излезлия през септември албум на групата на Ritchie Blackmore и Candice Night "Autumn Sky".

още за:

Blackmore's Night


Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


STAN 10.11.2010 00:41:15 отговори + 0 0
Някой си към Анонимен:
Ами, да - просто си смърди. . . Да, имат добри попадения! Не отричам! Но като цяло . . . просто си смърди . . . sorry. А за това последното - не искам да коментирам. Само ще напиша - Виждате ли какво може да направи една жена от един успял мъж-икона? Все повече се убеждавам, че май секса стои в основата на целия ни живот и съществуване.
И все пак се чудя какво толкова може да бъде харесано у тази превзета изрусена мадама, фенка на Britney, облечена в средновековни одежди, изпълняваща отекчаващи песни, композирани и аранжирани от основополагаща музикална рок икона в период на агония . . . Не знам . . . Но все пак това съществува, както и феновете му. Та, най-добре да замълчим и да полеем за "бог да прости слепите"

***Този коментар нямаше за цел да обиди никого. Той просто отразява мислите и настроенията на един от всичките идиоти***
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

IRON DANI 8.11.2010 21:17:46 отговори + 0 0
Е то това си е кавър на One more time-шведска поп група.Не че ги знам,но се поразрових.Така че Мистър Блякмор не е измислил нищо ново.А и каквото подобно нещо вече да направи няма да учуди никой.Щом гони духчета от Анфитеатъра в Пловдив и се ужасява от числото 13 смятайте... Тъжна картинка,но да прави каквото си иска.Все някой ден може да се завърне в братството! Той и Михаел Киске не искаше да има общо с метала,но...
Както и да е:Long Live ROCK'N'ROLL m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fobos 8.11.2010 13:21:32 отговори + 0 0
Много слаби клип и песен... Неочаквах... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мда. 8.11.2010 13:12:05 отговори + 0 0
Само като си представя как този противен дядо се покачва върху тая сочна русокоска и ми се придрайфва.

А музиката е кичозен поп бълвоч.

Мда.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен1 8.11.2010 12:24:47 отговори + 0 0
Няма нужда Ричи да се връща в рока. Може да започне да прави поп, джаз, прогресив и каквото си иска. И ако го прави добре - ОК. Аз изпитвам огромен респект и даже страхопочитание към този човек, но не виждам защо трябва да си затварям очите за състоянието му в момента. Сега виждам един смешен (и все пак гениален) анимационен герой, нищо повече. При един "blind test", без да знаят какво слушат, 90 % от феновете на Blackmore's Night ще дадат негативна оценка на песента Highland. Когато разберат чие изпълнение са чули, ще надделее привързаността им към идола и няма да посмеят да кажат нищо негативно. По-добре да съм кон с капаци, отколкото да защитавам като Матросов на амбразурата една изперкала легенда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Йонас 8.11.2010 12:10:27 отговори + 0 0
Заповядай конкретни примери:
Ако желаеш да слушаш хубава средновековна, ранна и народна музика от Централна, Западна и Северна Европа, пробвай ИСТИНСКИ ансабмли като Стары Ольса, Rondellus, Kalenda Maya, The Early Music Consort of London, списъкът може да продължи до безкрай.
Ако желаеш да слушаш поп музика, пробвай някоя нормална поп група. Може и да ти се струват лигави, но поне са малко по-добре пипнати от тоя бездарен опит за поп, който може да бъде пробутван само на заклети рокаджии, които от няма накъде слушат всичко, което Блекмор пуска...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.11.2010 11:59:23 отговори + 0 0
Щом мислиш, че Алехандро е нива над това, то може би няма смисъл да пиша повече. Все пак...
Всички постоянно тръбите колко нелепа е музиката на Blackmore's Night, как това е абсолютно дъно и прочие такива интересни определения. Само, че зад всичко това не виждам никаква обосновка. "Тази група смърди!" Хубаво, но защо "смърди"? Кои са по-добри от тях, например, че да сравним и да разберем защо не стават.
Или просто си смърдят...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 8.11.2010 11:15:26 отговори + 0 0
"Клипът е слаб, да, но не и музиката на Blackmore's Night. Свалете капаците, дами и господа, свалете капаците."
Какъв нос, какви капаци? Вероятно ти трябва да си отпушиш ушите. Дори няма да се изразя крайно, ако кажа, че Blackmore's Night е абсолютното дъно, толкова неловък опит за поп рок и нелепа, абсолютно нелепа заигравка с европейска народна музика, че няма накъде... Ето ти нещо, над което да се замислиш - като продукция, дори като композиция Alejandro на Lady GaGa е нива над този бълвоч. Кажи сега пак за капаците, хаха.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.11.2010 22:31:33 отговори + 0 0
Какво искате? Да се върне в рока, да продължи да свири едни и същи велики, но вече - "колкото и човек да си криви душата" - свръх досадни песновки на Purple или Rainbow.
Всъщност да, точно това искате. Тъжно, българският фен никога няма да прогледне по-далеч от носа си =/
Клипът е слаб, да, но не и музиката на Blackmore's Night. Свалете капаците, дами и господа, свалете капаците.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 7.11.2010 21:12:50 отговори + 0 0
the horror! the HORROR! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Dajdostih 7.11.2010 20:33:42 отговори + 0 0
Със средновековния арбалет на Блекмор ли?
Колкото и човек да си криви душата, няма как да не признае, че умопомрачителната слабост на клипа съответства напълно инфантилния текст.
А и Блекмор с тия тъмни цайси хич не ми е средновековен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nazgul 7.11.2010 20:04:07 отговори + 0 0
Спокойно можеш да се застреляш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Fifth Horseman 7.11.2010 19:25:21 отговори + 0 0
Тъжно, много тъжно. Ричи беше голям музикант, но с тази женичка се превърна в един най-обикновен поп-изпълнител. А клипът е умопомрачително слаб. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".