Гледайте онлайн новия видеоклип на CIVIL WAR - "Gettysburg"

21 сеп 2013, 11:04 ч. 219 / 2 4
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия концертен видеоклип на CIVIL WAR към песента "Gettysburg". CIVIL WAR е групата на четиримата бивши членове на SABATON с певеца Patrik Johansson (ASTRAL DOORS, LION'S SHARE). Дебютът на бандата, "The Killer Angels", наскоро успя да се сдобие със златен статус в Швеция за продажби на над 20 000 бройки.



civil war - the killer angels

още за:

Civil War


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 22.09.2013 00:44:53 отговори + 0 0
Не го знам тоя Рони Дио и другия не го знам.
Само дето в предишната си група, новият за Сивил Уор вокалист се справя много по-добре, защото гласът отива на стила, а тук с хард рок пеене се мъчи нещо като пауър - ми не става.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.09.2013 18:45:26 отговори + 0 0
Така нареченият от теб нов вокал е доста известен и не с друго, а с това, че се е родил с глас почти копие на Рони Джеймс Дио (ако си чували за него де).

А дори и в Швеция едва ли са много хората, които директно купуват диск от люпобитство без да се запознали преди това с групата от интернет
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.09.2013 18:36:51 отговори + 0 0
Златният статус е от любопитство към бивши членове на Сабатон, сега като ги чуят на какво приличат, ще видят следващия път златен статус утре, освен ако не направят нещо наистина качествено. Обаче с тия измъчени мелодии и елементарни текстове, а и новият вокал така си стиска гласа и вие - зле е работата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Виенски кифъл 21.09.2013 16:34:16 отговори + 0 0
Зле са нещата, па макар и златен статус в Швеция. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".