Гледайте онлайн новия видеоклип на Драгомир Драганов

29 апр 2009, 10:56 ч. 216 / 4 32
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на Драгомир Драганов (екс-ЕПИЗОД) към парчето "Strings of Power" от предстоящия първи самостоятелен албум на музиканта "Alter Ego". Както знаете, дискът ще бъде официално представен с концерт на 8 май в клуб "Blue Box" в София (поръчай билет онлайн), където след концерта на Драго започва екстремна атака, начело с VITAL REMAINS.



Коментари   (32)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Amorphine 3.05.2009 11:53:35 отговори + 0 0
Ауллл, много се кефя на сравненията с Ингви, Бекър.. с уроците по китара... с марковите характеристики на някой и на всякакъв куп комплексарщина която се излива тук.
На всички им е ясно че сте мишоци... вие много разбирате от адаптери, китари, шредери, арпежи и композиции ... ама цял живот ще си седите зад клавиатурите и ще пишете хейтърски коментари !
Съдбата ви е такава!
Аман от все разбиращи прогресари...мишоци.

==================================
И за Драго:
Браво на Драго, много по-интересни китари от Епизод-ските, а и в албума има доста по-добри попадения.
Наистина един вокал ще дойде добре на цялата картинка.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ВЕНКО 2.05.2009 13:02:07 отговори + 0 0
Както и самата група в която свиреше този китарист така и соловите му неща, показват че: няма никви идей и неможе да направи един свестен аранжимент на песен, независимо с вокал или без вокал, с това което чух в това солово парче напълно ми затвърди мнението, цял инструментал на три рифа ( абсолютно "износени" от времето)с някви хармонии които пък по елементарно изсвирени едва ли може да се изисква от китарист на тая възраст, никаква виртуозност никаква класа. Оценка - 3 за това че поне е горе долу добре продуцирано и клипа става за гледане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

колега 30.04.2009 16:11:45 отговори + 0 0
Сори батка, ама ти как разбра че не съм създал нищо през живота си.
Мисля, че мнението ми е обективно-писал съм и добрите и лошите неща,които не ми харесват(чисто субективно мнение).Никого не задължавам,но предназначението на форума сякаш е това...или греша.
Хайде със здраве !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 30.04.2009 15:18:05 отговори + 0 0
Да не се правя на разбирач, но мисля че китарата на Драго от клипът е Washburn. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бейсън Джейкър 30.04.2009 12:31:11 отговори + 0 0
кво точно става дума, да ми обясниш, че не разбрах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 30.04.2009 12:20:25 отговори + 0 0
анонимни колеги и хора приемащи чужди китаристки имена,не е ли странно да плюете някой на който му стиска да прави нешо? )))))).Не можете да надскочите себе си , затова търсите всякакви причини да омаловажите всичко.Казвате че Драго не струва като китарист, а съшевремнно го сравнявате с идолите си ...доста сте смешни.Той е това което е и не е нувно да прилича на който и да е за да ви се хареса.Правите се на великите разбирачи,без да сте създали и издли дори нешо лошо)))))).Ма то за това се искат топки .. да правиш това което искаш.Лепнахте му етикет на некадърник , без дори да сте чули албума...да сте чували че марката китара не може да направи някой по-добър китарист ? явно не сте ...))))))жялка работа е българина като познавач..първо плюе, после..пита за кво точно става дума Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бейсън Джейкър 30.04.2009 11:42:09 отговори + 0 0
Това за китарите, дето звучали пластмасово и плоско, да ти кажа, ще да е от китарата му STAGG, световно известна марка. Ендорснали са ТОЧНО когото трябва. Сега съм сигурен, че ще последват и още ендорсмънти - микрофони PANASHIBA, усилватели BEHRINGER, шапки REEBOCK и прочие класни продукти.Накрая ще изкарат и хъмбъкър STAGGNAZIO DRAGANETZ И ще ви изпочупят зъбите, хейтърчета такива и слушатели на Джейсън БЕЙКЪР, аахахахахахахахахахха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

колега 30.04.2009 00:19:24 отговори + 0 0
Значи според мен:
1.замисъла не е лош, парчето е мелодично,но аз сола не чух :-(....колегите ,очакващи Jeff Loomis и Jason Becker са максималисти, но поне нещо до Joe Satriani като техника се очаква в днешно време - не казвам,че Satch е слаб китарист,напротив той ми е от любимите(композиция,фраза,иновативност-особено в по-старите неща)
2.китариста ,за който колегата по-долу говори се казва Димитър Налбантов
3.в цяла България има доста добри технически китаристи,за справка вижте в каталога на Озз
4.клипа е страхотно заснет,което ме радва въпреки че липсва какъвто и да е сюжет
5.съгласен съм,че продукцията е на по-високо ниво от албумите на Епизод(там липсва каквото и да е ниво според мен),но за справки чуйте въпросния албум на Jeff Loomis или последния на Marty Friedman - това е добра продукция...
6.в интерес на истината саунда на барабани,бас и ритъм китари е приличен,за сметка на китарите които звучат абсолютно пластмасово и плоско...това е странно понеже от опит знам ,че това е по-трудното,а солистичен тон се докарва относително лесно с прилична апаратура...
7.не искам да звуча като "хейтър",тъй че браво за смелостта и ентусиазма,щото в България за да изкараш продукт ,различен от чалга се изисква смелост :-))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 29.04.2009 23:16:22 отговори + 0 0
в сравнение с Епизод е по-добре,но сравнено с моя критерий-Джейсън Бейкър е направо мизерно.и все пак има някаква идея ,която го прави забележимо ноооо още има да се доизкусурява. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vexo-NekroSexo 29.04.2009 17:30:57 отговори + 0 0
Нз ма китариската е готина :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Кико 29.04.2009 17:19:36 отговори + 0 0
Добро е доста.Повече ми харесва от нещата на Епизод Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.04.2009 17:16:59 отговори + 0 0
Димо, известен си като ***, ама защо не работиш в посока доказване на противното, ами пишеш такива глупости, хаха - бахти смешника си! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

димо имортъла 29.04.2009 16:56:14 отговори + 0 0
пич, чуй песните от сайта му, с класи са над всичко което малмстийн е правил някога Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Д.Драганоув 29.04.2009 16:21:39 отговори + 0 0
Къв шредър, кви 5 лв, хахахах, човечеца едвам свири, оставете го на мира. Това, което е направил, е добро за него, все пак това е Д. Драганов, а не И. Малмстийн Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

димо имортъла 29.04.2009 16:13:09 отговори + 0 0
Не съм впечатлен от песента, доста постен модерен метъл. Песните от сайта му са далеч по-добри, направо страхотни бих казал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 29.04.2009 16:05:08 отговори + 0 0
Не е лошо, но като за китарен инструментален албум, ми се струва малко постничко. Парчето е много приятно иначе и според мен целият албум е писан по-скоро като за песни с вокал, отколкото като за албум на китарен "шредър".

Някой по-долу беше казал, че това е най-доброто подобно нещо за момента в България, но мисля, че имаше един Краси Налбантов, който издаваше подобни албуми/парчета, да не говорим колко още неиздавани такива инструментали сме слушали, където всичко си е като в истински китарен албум.

На Драго, успех.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ставрогин 29.04.2009 16:01:16 отговори + 0 0
мале, мале като слушам тва парче не се учадвам на случващото се в БГ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.04.2009 15:54:19 отговори + 0 0
Парчето си е добро! мисля да ходя да видя Драго и групата му и после Circle II Circle и после идва ред и на DC! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Instigator 29.04.2009 14:34:37 отговори + 0 0
И на мен ми хареса парчето, но ако целият албум на Драго е съставен от такива - не, благодаря. Само за сравнение, чуйте Zero Order Phase на Jeff Loomis, за да разберете какво значи жесток инструментален албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.04.2009 13:41:17 отговори + 0 0
много много слабо според мен! Като ще е инструментален албум, поне да има някакви интересни сола... виенето на по едно точне сме го чували преди 100 години аз очаквах поне някакъв опит за шрединг, но явно Драго толкова си може човека

иначе като визия клипа е симпатичен... и трябва да призная, че парчето не е 100% безидейно, но за да ми привлече вниманието щеше да трябва много повече... оценка 3 на релси :Р (в моя тефтер, разбира се)

това си е мойто мнение, на който му харесва, да си го слуша и подкрепя разбира се... за мен е смешен обаче

П.С.: бтв, Драго, къде са ти арпежите, бе, майна
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Bobby 29.04.2009 13:40:11 отговори + 0 0
Ами не е лошо, но определено трябва да си намери вокалист. Харесва ми това че продуцирането е на добро ниво за разлика от голяма част от албумите на Епизод. Музиката също е разнообразна за разлика от предишната група.
Между другото барабанистът не е ли свирил преди с Епизод? Познат ми изглежда.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

judas 29.04.2009 13:34:45 отговори + 0 0
много добър инструментал!браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.04.2009 12:41:03 отговори + 0 0
наистина оригинално... евалата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 29.04.2009 12:02:39 отговори + 0 0
Мацката се казва Яна. Довечера на сайтът на Драго ще има повече снимки с цялата група и най-вече на Яна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Алабала 29.04.2009 11:43:53 отговори + 0 0
готина песен и клип. а как се казва мацката?? ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Yanni 29.04.2009 11:41:17 отговори + 0 0
Ха, много приятно съм изненадан!
А какъв отбор е събрал Драго - Евалата! Старата дружка Сотян, Вили от The Velver Project, Яна от Rampart, само на баса не разбрах кой е?
Но иначе бравос, кефя се! :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анониме 29.04.2009 11:39:27 отговори + 0 0
Инструментален албум,супер песен ! Който казва че е тъпо да няма вокал,значи е ограничен и не е чувал никога солови албуми А пък който разправя че няма сола просто е смешен Парчето е супер,новата група също,клипа е невероятен а албума е на много високо ниво !!!!!
Завистниците...тихо
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.04.2009 11:39:00 отговори + 0 0
Най -сетне интересна инструментална музика ..май няма български аналог все още.Оригинално и яко ! Кефи ме ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 29.04.2009 11:36:40 отговори + 0 0
Логично е да няма вокали при положение, че е инструментален целият албум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.04.2009 11:19:11 отговори + 0 0
браво, хубаво инструменталче и приятно видео! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


академик 29.04.2009 11:12:09 отговори + 0 0
няма нещо и сола... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dusty 29.04.2009 11:10:05 отговори + 0 0
що никой не пее? тъп ход Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".