Гледайте онлайн новия видеоклип на DREAM THEATER

18 ное 2009, 19:15 ч. 91 / 3 16
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на DREAM THEATER към песента "Wither" от едноименното EP, което излезе на пазара през септември.
      DREAM THEATER гостуваха за втори път в България на 3 юли, когато закриха тазгодишния "Kaliakra Rock Fest" в Каварна с великолепно изпълнение (репортаж, снимки).

още за:

Dream Theater


Коментари   (16)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bizarro 20.11.2009 23:40:09 отговори + 0 0
@?
---
Ами, на мен, когато нещо ми е скучно, го игнорирам. А ти отговаряш на всеки мой коментар. Аз пиша тук, понеже имам комплекси и няма кой да ми обръща внимание. Но ето, че ти го правиш. Дължа ти само благодарности. Мерси!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.11.2009 14:26:26 отговори + 0 0
Велика група Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 19.11.2009 17:51:14 отговори + 0 0
Предпочитам дългите песни на DT пред не по-малко дългите коментари с обяснения кое, как и защо. Те поне не ми доскучават. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bizarro 19.11.2009 14:49:17 отговори + 0 0
?, коментарът ми не е по-дълъг от средно-статистическа песен на Др.Тиътър, кво се оплакваш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Д 19.11.2009 13:42:12 отговори + 0 0
няма такава група,и няма да има.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


? 19.11.2009 12:14:30 отговори + 0 0
Bizarro, да не кандидатстваш за най-дълъг коментар? Нямаше нужда от чак толкова обяснения, загуба на време си е.
Клипът е надъхващ, а песента е една от най-добрите в албума.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ТЕРИЧА 19.11.2009 10:49:04 отговори + 0 0
за мен ДТ е една отнай-великите групи ,които доразвиха прогресива.Невероятни музиканти-виртуози.Бях и на двата концерта.И пак ще отида да ги слушам ,ако дойдат ,дори и пак да е в тъпата Каварна.Това са хора,които свирят едно към едно - уникални професионалисти.А за феновете им - няма средно положение.Или ги обожаваш ,или люто оплюваш и и коментираш жлъчно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2009 09:24:04 отговори + 0 0
Не е лошп клипчето, мен дори ми хареса.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 19.11.2009 08:33:18 отговори + 0 0
Просто "уникаааални" кадри! Толкоз пък не можаха да измислят нещо по-интересно. A LaBrie и Petrucci с всеки ден стават все по-големи мутри, чак малко противна работа се получава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grey 19.11.2009 02:47:43 отговори + 0 0
Абе... наздраве
Ташак да става Тараторът е хубаво нещо (с ракия особено), но всеки таратор - с времето си.
Всяка декада, или дори петилетка, ражда нови, млади и по-свежи герои, няма как...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Bizarro 19.11.2009 02:28:17 отговори + 0 0
Бъзикам ги като Дръм Таратор, понеже съм го чувал от приятели това прозвище, в началото не бях съгласен, понеже първите им 3 албума са от най-любимите ми в живота. Но след това наистина (поне за мен) стана таратор - повече взеха да се увличат в свиренето, за сметка на идеите (и от части мелодията, която те грабва). Уважавам групата много, но вече не са това, което ми се иска да са (както си бяха в началото с младежкия си ентусиазъм).

Та по-голям ташак от това не си правя. Вярвам, че в случая, ташакът ми не е некомпетентен, така че да го наречем "интелигентен ташак", понеже съм запознат доста добре с групата. Сега... не искам да се правят грешни асоциации, защото за разлика от повечето пишещи тук, аз не съм като тях, защото имам ч-вото, че тук всички разбират от всичко и за мен това е закон, не искам да се меря с тях, понеже нямам шансове и не претендирам за такава огромна енциклопедична (и улична) компетентност. Аз не разбирам толкова Само споделям вчепетления и емоСии

За Акерфелд и влиянията не говоря Става дума, че си е на клипа. Пък и след 3 коментара, реших, че никой не е забелязал, понеже преди мен, както сам каза, са били именно трима коментиралите и не дават помен да са го забелязали. Така че, като четвърти (т.е. след мен, вече пети коментирал(а и преди мен, пак си пети коментирал), не се засягай А аз каква вина съм, че само трима са коментирали. И трима да са, и хиляда да бяха - за мен до момента, в който прочетох новината и написах коментара си - никой не беше забелязал. В случая 'никой' беше равно на 'трима'. На тях се карай и ги юркай да коментират по-активно новините свързани с любимите си групи, вместо да се заяждат с разни дърдорковци в новини, които не ги касаят

Тъй то
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grey 19.11.2009 00:29:52 отговори + 0 0
Bizarro, що реши след 3 коментара, че никой не е забелязал? Видях го, ама трябва да пиша веднага за това ли, кво?! Те си се уважават отдавна, мен не ме изненадва. А за другото - бъркаш доста. И ако гледаш интервюта на Акерфелд, където говори, че "Дръм Таратор"-а са от тия, които са му повлияли най-много в началото на 90-те, може би няма да ти се струва толкова неестествено и да си прайш ташак.
Иначе клипът, традиционно за ДТ, не е нещо особено и прогресивно. Добре си бяха решили навремето да не се занимават с клипове...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bizarro 18.11.2009 23:10:34 отговори + 0 0
Ха, що никой не забеляза, че Акерфелд също го има на клипа... щото феновете на Дръм Таратор не се кефят на групата му явно (ако е така, жалко; ако бъркам - не моля за извинение, а се радвам). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FAN 18.11.2009 23:00:58 отговори + 0 0
хайде да доидат пак! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

PerfectStranger 18.11.2009 22:01:54 отговори + 0 0
Невероятно, покрай този клип песента я заобичах още повече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MESHUGGAH 18.11.2009 19:48:46 отговори + 0 0
НАЙ-ГОЛЕМИТЕ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".