Гледайте онлайн новия видеоклип на EVERGREY

10 окт 2008, 06:52 ч. 436 / 6 4
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на EVERGREY към песента "Broken Wings". Той е режисиран от Patric Ullaeus, а парчето е от актуалния албум на шведите "Torn", издаден през миналия месец (ревю).

още за:

Evergrey


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Nevermore 10.10.2008 10:02:16 отговори + 0 0
Екстра клипче. Като става дума за Евъргрей хейтъри почти няма като че ли. Последният албум страхотен звук, не лоши идеи. Но малко разнообразие като че ли липсва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 10.10.2008 09:34:43 отговори + 0 0
Страхотно,жестоко...Съвраменна банда!Да видим колко хейтъри тук ще попишат за любимите им банди плюейки се и забравяйки за какво са влемзи в тази тема! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.10.2008 07:21:14 отговори + 0 0
Мамата си ебало парчето. Инак, Патрик Улеаус взе да се повтаря малко и нещата му взеха да си приличат, независимо дали е Dimmu Borgir, Evergrey или Kamelot...

А Евъргрей с страшни, стига само да не беше тая надута кифла Хенрик...

m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MORTY 10.10.2008 07:15:12 отговори + 0 0
Страхотен клип,повече от това не мога да кажа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".