Гледайте онлайн новия видеоклип на EVILE

2 сеп 2009, 15:40 ч. 232 / 1 3
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на EVILE "Infected Nation". Той е заснет в известното английско киностудио "Shepperton Studios", в което са снимани и много популярни филми, между които е "Пришълецът". Групата работи отново с режисьора Dan Fernbach (BULLET FOR MY VALENTINE, KIDS IN GLASS HOUSES), който направи и видеото към "Thrasher". "Infected Nation" е от предстоящия да излезе на 22 сетември нов албум на групата "Infected Nations".

още за:

Evile


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 2.09.2009 23:48:49 отговори + 0 0
Наистина клипа е доста тъпичък,но пък за сметка на това песента си кърти отвред,здрав Трашлък,кво да иска повече човек! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 2.09.2009 18:17:19 отговори + 0 0
Много безсмислен клип, песента обаче си е яка. Албума още не съм го чул, ако някой е по-любопитен, вече го има из нета, само дето е белязан. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 2.09.2009 16:23:58 отговори + 0 0
Добра песен! Почна добре, макар и към средата да се поразми малко. Чакам албума с нетърпение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".