Гледайте онлайн новия видеоклип на EXODUS

10 авг 2010, 08:03 ч. 569 / 8 8
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на EXODUS "Downfall". Режисьор е Jon Schnepp, а песента е от последния албум на групата "Exhibit B: The Human Condition" (ревю).
   ВАЖНО: Гледането на видеоклипа НЕ се препоръчва за хора с епилепсия и страдащи от припадъци.

още за:

Exodus


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 10.08.2010 19:08:47 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-08-10 18:19:36
Че това ли е първия клип в историята с толкова бързо сменящи се кадри?Има стотици такива клипове,защо досега никой не е правил предупреждения,защото това са глупости!

--------------------
Както виждаш предупреждението не е включено в самото видео, което означава, че ако бъде качено от Сульо Сурлев в някакъв си сайт без да се напише това предупреждение като допълнителна информация си го прави автоматично едно от стотиците клипчета за които говориш. Ако не ме лъже паметта подобни предупреждения (или поне тези, които се отнасят за съдържанието на клипа, а не евентуалния ефект, който може да има върху мозъка ти) съм виждала и по MTV и по VH1, подобни предупреждения от рода "Този филм не е подходящ за лица под 12 години" си текат по-често и от рекламите ако не си забелязал. Когато си една официална медия (какъвто е този сайт) не може да си позволяваш своеволия от рода авторите на клипа ми го предоставят със съобщение, аз пък ще си го предоставям за гледане без съобщението, да се еб*т.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.08.2010 18:49:05 отговори + 0 0
бихте ли уточнили къде точно ви бръкна това предупреждение, че се сещам само за едно място дето така да врякате Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.08.2010 18:19:36 отговори + 0 0
Че това ли е първия клип в историята с толкова бързо сменящи се кадри?Има стотици такива клипове,защо досега никой не е правил предупреждения,защото това са глупости! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.08.2010 17:26:24 отговори + 0 0
***VIEWERS WHO ARE EPILEPTIC OR PRONE TO SEIZURES ARE ASKED NOT TO VIEW THIS VIDEO DUE TO ITS STROBING EFFECT.***

Ето с това започва описанието на видеото, което е качено в youtube от "някакъв си" потребител exodus. Със звездички и с ГОЛЕМИ букви написано, че да се види ясно. Явно знаят хората какво са правили и как са го правили за да предупреждават самите те, че не е препоръчително за епилептиците.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.08.2010 17:13:52 отговори + 0 0
Хора, не сте епилептици предполагам, не можете да кажете какви картини, цветове, кадри и т.н. могат да доведат до припадък, не бързайте да говорите. В клипа има страшно много бързо сменящи се кадри, на едно място за 1 секунда привличащите вниманието обекти се разходиха из целия екран, а в ляво, а в дясно, а в центъра, а в долния ляв ъгъл... Това може и да бъгва мозъците на епилептиците. След като е сложено предупреждението може и да има за какво. И този род предупреждения нямат нищо общо с предупрежденията тип 16+ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 10.08.2010 14:41:43 отговори + 0 0
Съгласен с долния коментар,адски тъп предупредителен надпис! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.08.2010 14:40:00 отговори + 0 0
е какво като го има този надпис?това е клип,а не кутия цигари.мен лично тези глупави надписи ме дразнят.още малко да му сложим на клипа една червена точка с надпис "16+" и няколко реда теркст от рода на "не се препоръчва за деца,бременни жени,възрастни хора и др".
А може и надписът да гласи "използването на каски,наколенки и др протектори е силно препоръчително".а защо освен всичко това да забраним излъчването на клипа преди 3:30 през нощта?
Клипът е хубав,класически,мощен.Хора си нятат главите,косите....забавно.Има и провокиращи мисленето кадри.Харесва ми.
иначе съм виждал такива клипове,на които си заслужава да има 100000 забрани,надписченца и ограничения-говоря за масови гробове,части от хора,снимки и кадри от Аушвиц,мн мн кръв и насилствени сцени....и др.Това не е за всеки,от това може да припаднеш,а не от хора,които си мятат косите
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

waterjess 10.08.2010 09:46:26 отговори + 0 0
Радвам се, че някой е сложил този надпис: "ВАЖНО: Гледането на видеоклипа НЕ се препоръчва за хора с епилепсия и страдащи от припадъци." Това определено ми прави много добре впечатление.
По-късно ще пиша за клип-а.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".