Гледайте онлайн новия видеоклип на GOTTHARD "Yippie Aye Yay"

11 юли 2013, 13:48 ч. 405 / 6 6
пред./следв.
Швейцарските хард рок ветерани GOTTHARD реализираха видеоклип към песента "Yippie Aye Yay" от актуалния си студиен албум "Firebirth". Режисьор на видеото е фронтмена на бандата Nic Maeder, оператор - неговият баща Hugo Maeder, а монтажът е дело на брата на певеца Sebastian Maeder. Снимките са осъществени в родния на групата град - Лугано, участие вземат и групата танцьорки на бурлеска "Poison Ladies".



Gotthard - Firebirth

още за:

Gotthard


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


In the name 12.07.2013 18:43:08 отговори + 0 0
***********************...
Дали си "истински фен" или не на никой не му дреме. Стив е по-добрият глас. Ник е негова имитация. "Need to believe" беше последният им албум със Стив и беше страхотен. Нямаше празна песен! "Firebirth" е слаб, изстискан с клизма и това не е тайна за никой. Това не са AC/DC, които намериха в лицето на Джонсън по-добрият вокалист! Шанс се дава когато има за какво, подкрепа също.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 12.07.2013 16:10:55 отговори + 0 0
Steve беше (е) неповторим. Но животът за останалите продължава. Мисля, че феновете (истинските, а не разни разбирачи) трябва да подкрепят групата. Това е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CR 11.07.2013 22:07:58 отговори + 0 0
Звучи свежо, приятно парче. Клипчето определено не ми хареса.
Оценявам с "+" усилията на групата да преодолее загубата на Steve Lee,но ....
На мен лично ми е куцо без него, и това е!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal fan 11.07.2013 21:02:15 отговори + 0 0
Steve беше велик,но пък да е бил САМАТА ГРУПА е пресилено!!!А песента си е супер!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

In the name 11.07.2013 16:40:28 отговори + 0 0
Нещо липсва в тази група...А да, сетих се! Липсва човекът, който беше САМАТА ГРУПА! 2010-а всичко свърши с "Gotthard". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Antrazit 11.07.2013 14:32:01 отговори + 0 0
Steve Lee просто им просто липсва. Нелоша песен но изпята от Nic Maeder, няма никакъв драйв. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".