Гледайте онлайн новия видеоклип на METALLICA

27 мар 2009, 07:48 ч. 749 / 12 39
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на METALLICA "Broken, Beat And Scarred", който е към третия сингъл на бандата от актуалния й албум "Death Magnetic". Видеото е заснето през декември 2008 г. от режисьора Wayne Isham.



   В други новини, планираният дигитален бокс-сет на METALLICA "The Complete Metallica", който ще съдържа всички студийни песни на бандата, ще се забави с две седмици и ще излезе на 28 април, вместо на 14-и.

още за:

Metallica


Коментари   (39)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


метала 31.03.2009 00:50:45 отговори + 0 0
не мисля ,че S.O.D.се налага и парадира въпреки че звучи доста сурово - по скоро се опитва да подчертае нещо,което е важно за феновете и музиката.аз го разбирам защото съм съучастник и свидетел на онова което ставаше в ония времена и на запад и тука.
това ,че не го разбирате не означава ,че трябва да му се нахвърляте.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.03.2009 12:45:12 отговори + 0 0
S.O.D фенриз ли казва кво е метъл и кво не е? та той и приятелчето му свирят пънкарски рокендрол има няма вече 15 години, да ви имам аз метъла...ако това ти е представата за истински метъл то тогава металика никога не са били метъл(за радост) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 29.03.2009 20:23:43 отговори + 0 0
Криво се изразяваш. На мен също конкретният клип не ми хареса, между другото, но пък аз тъй или иначе никога не съм смятал Metallica за най-голямото нещо в музиката, че да се разочаровам. Само че ще ти кажа, че нравствено-поучителният тон, с който започваш, изобщо не е подходящ. Ама хич. Особено пък ако ни имаш за деца. На никое дете не му е приятно да му обясняват колко не разбира. На никой човек не му е приятно самопровъзгласили се величия да му казват какво да промени в себе си. На мен не ми е приятно някой да си бута възрастта като аргумент. Това, че си на 37, не те прави по-разбиращ, по-голям фен, по-умен. Просто те прави на 37. Разказите ти как си си правил рокериите и как са те биели заради музиката, която слушаш, не ме карат да те уважавам. Може би защото аз такива неща не нося, нито пък се чувствам длъжен да се декларирам като метълист. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

S.O.D 29.03.2009 17:51:29 отговори + 0 0
Абе хора аз ли криво се изразявам или Вие криво ме разбирате.Слушайте ,харесвайте и вярвайте в каквото си искате.Никого не нападам но не ми забранявайте да си казвам мнението.Ще коментирам METALLICA защото става въпрос не за някоя от хилядите банди ,а за METALLICA група чиято музика бе олицетворение на най -доброто в метъла и моята любима група ,която въпреки преклонната ми 37 годишна възраст продължава да ме вълнува.Това обаче не значи , че трябва сляпо и безрезервно да приемам и харесвам нещата които прави.Разбира се ,че както хората така и музикантите и музиката трябва да се развива това е не само наложително но и задължително защото въпреки обзелата ме според някои старческа деменция аз също няма да харесвам ако някой записва 20 години един и същи албум.В случая с Джеймс ,Ларс и Ко става въпрос за съвсем друго те просто зачеркнаха миналото си,промениха коренно не само имиджа си а и музиката и цялостната си концепция.Това просто е друга група , разбира се те имат пълното право да постъпват както си искат но просто трябваше да променят името си и всичко щеше да бъде Окей.Защо според Вас Джейсън Нюстед се махна? Защото е пич и защото разбра , че те се отдалечават от същноста си.
redordead абе пич аз избощо не харесвам норвежки блек метъл това обаче не ми пречи да уважавам FENRIZ защото за разлика от другите музикантите е доказал , че е все още ревностен метъл фен и истински мъжкар.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 29.03.2009 14:56:19 отговори + 0 0
Много ме кефят изказванията на такива като S.O.D. Manowar бяха истински до 1982, Metallica бяха истински до 1988, Helloween бяха истински само с Хансен и т.н. Ай стига най-после бе, смешни сте. И после разправя, че от двайсет и пет години слушал такава музика и са го биели и не знам си какво си, та да сме го слушали. Абе яяяя... `най`ш колко ми дреме от кога я слушаш тая музика? Знаеш ли и колко е тъпо да се опитваш да казваш на хората какво да харесват? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 29.03.2009 10:37:26 отговори + 0 0
То наистина няма нищо лощо в това, че някои хора не харесват Металика. Всеки с вкуса си все пак. Но ме подразни факта, че S.O.D се опита да се заяде с феновете... А както казаха по-надолу - невъзможно е да запазиш стила си толкова години, особено след огромната модернизация и промяна в хората за тези 25 години. Ако си запазиш стила си на свирене, това значи, че вече не изразяваш себе си, а само се опитваш да запазиш феновете си. Няма лошо, че се мисли за феновете, но това вече не е твоята песен, това не си ти. И даже в тези групи, които се споменаха, има промяна, колкото и да е малка. Примерно взимаме една група, която казвате, че не си е променила стила - е, слушам албума от 88-ма и после веднага минавам на албума от 2005-та. Единия албум ще ми се хареса повече от другия - факт, а това значи, че групата си е променила стила... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 29.03.2009 09:21:24 отговори + 0 0
Не ми харесват тези нападки на феновете по-долу. Смятам, че трябва да показваме уважение един към друг. Няма нищо лошо в това някой да не харесва Металика. Но едва ли е редно да се спекулира как Клиф Бъртън щял да се преобърне в гроба заради музиката, която правят останалите от Металика. Не мога да проумея как някои хора не искат да разберат, че великите творци имат нужда от експерименти и развитие. Вярно е, че през 90-те години и в началото на нашия век Металика направиха някои не особено добри неща, но пък те са длъжни да опитат нещо по-различно. Мисля, че накрая те разбраха, че тяхната сила си остава в стила, който сами наложиха с първите си албуми. А не бива да забравяме, че творческите им експерименти през 90-те години са продиктувани отчасти от пазарните условия - тогава тежката музика беше загубила чувствително своите позиции. Слава Богу метал музиката направи своя Ренесанс в последните години дори и в България - доказателство за това е богатият концертен календар, за който преди години дори и не смеехме да мечтаем. Музиката не почва и не свършва с Металика, но за мен поне те са най-големите за последните 25 години Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 28.03.2009 18:32:44 отговори + 0 0
СОД, нямам намерение да споря с теб, нито щото освен ацдц, другите дето изброи - креатор, мейдън и моторхед, ако кажеш, че деншните им неща са добри като старите...си е твой проблем, на мен не ми харесват, проблем?
така че, спри да говориш под тема за банда, която не те интересува от 20 години, остави нас низшите духом да се радваме на металика и бъди благословен в прекрасното си съществуване в това да харесваш гримирани мъже от норвегия....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Винни Пух 28.03.2009 14:33:32 отговори + 0 0
Аман от дървеняци "философи" и "критици". Ако ви вземат компютрите какво ще правите бе?!?!?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

S.O.D 28.03.2009 10:46:09 отговори + 0 0
redrdead то Мадона ,Бон Джоуви и Кид Рок също пълнят стадионите и продават в милионни тиражи но това не значи ,че трябва да ги харесвам.А що се отнася до музикалното развитие и възраста на музикантите не си прав и това го доказват AC/DC MOTORHEAD IRON MAIDEN KREATOR .....Апропо нямам абсолютно никакво намерение заради тебе да се гърмя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


S.O.D 28.03.2009 10:15:43 отговори + 0 0
dusty изобщо не съм самотен. Нямам абсолютно нищо против младите фенове даже аз съм най-щастливия човек , че ги има.Ти сигурно мислиш , че съм изкуфял старчога ,който живее само с миналото.Само , че дълбоко се лъжеш , както се кефя на ACCEPТ, RAZOR и VENOM ,така слушам с удоволствие GOJIRA, LAMB OF GOD и TRIVIUM.Единственото нещо което искам да кажа е , че имам право да изразя мнението си и никого не поучавам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 28.03.2009 10:12:53 отговори + 0 0
СОД, ходи се гръмни бе пич, точно заради такива дървари като теб хората смятат, че метълите са дъвеняци и консерви...и не са далеч от истината...от 88 досега са изминали 20 години, музиката се е развила, както и Металика вече не са по на 24-25, а по на 45-46 години...и за този период от време са претърпели някакво развитие - дали добро или лошо...това е оценка, която всеки ще даде сам за себе си...фактът, че хората пълнят стадионите да ги гледат е достатъчен за тях, за да продължат да свирят, а какво е казал фенриз...кой по дяволите е тоя?...ааа, от дарктрон - http://3.bp.blogspot.com/_OLWvPow6Aws/SW0E0UQCnbI/AAAAAAAAFBU/rEOMxVPdLqI/s400/metal14.jpg - тоя е много истниснки - мъж с грим...направо да ти стане на кокалче като го гледаш...
просто спри да пишеш глупости под новини за банда, която не те интересува, слушай си там блек метъла, живей си в 88-ма и разправяй колко си велик и тру, защото слушаш метъл от 25 години и са те били милицонерите...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dusty 28.03.2009 00:52:18 отговори + 0 0
xaxa и просто защото аз съм роден след теб това значи, че не съм истински фен? човече мисля, че си доооста самотен.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

S.O.D 28.03.2009 00:18:53 отговори + 0 0
Аз съм фен и не мога да ги съдя ,но мога да си казвам мнението.Защото тази музика е за истинските фенове а аз мога смело да твърдя , че съм един от тях.Защото слушам тази музика повече от 25 години.Защото я слушах когато беше забранена,защото съм ял бой от милиционерите само заради това , че съм метъл,защото в онези времена сам си правех значките и рокериите,сам си рисувах тениските и давах по 10 лв за страничка от METAL HAMMER на която да има снимка на METALLICA.Тази музика трябва да е искренна и истинска и да идва от сърцето.Това което в момента правят Джеймс ,Ларс и ко не е истинския метъл ,не е истинската METALLICA.И не ми е нужно да съм рок звезда за да казвам това което мисля.Аз съм един от феновете и тази музика е за НАС. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dusty 28.03.2009 00:14:10 отговори + 0 0
S.O.D. ти не си никой, че да ми казваш какво да чувствам, когато слушам тяхната музика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


метала 27.03.2009 23:51:57 отговори + 0 0
S.O.D.,за съжаление вече много малко хора мислят като тебе.лошото е ,че и феновете и групите вече потъпкват и изопачават тази музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ь 27.03.2009 23:35:06 отговори + 0 0
Не звучи чак толкова лошо Джеймс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 27.03.2009 23:31:24 отговори + 0 0
S.O.D аз предлагам да вземеш един микрофон или китара, и да го докараш като тях.не си ти човека който ще ги съди ,за твоя жалост!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

S.O.D 27.03.2009 22:16:57 отговори + 0 0
Абе деца , направо съм смаян от възторга в който изпадате от всяко нещо което издава групата чийто клип гледам в момента.Простено Ви е защото наистина сте деца но е време да се осъзнаете защото именно вие ще пратите метъла по дяволите.В едно итревю FENRIZ бе казал , че трябва да се обърнем към историята на нашата любима музика защото истинатае там.Песента не е лоша , клипа също.Но това просто не е METALLICA.Тази група престана да съществува още през 1988 год.когато издадоха последния си истински метъл албум-шедьовър.Което наистина е жалко защото те бяха една от най-гениалните банди в рок музиката изобщо.От черния албум нататък те просто трябваше да сменят името си и така да издават мейстрийм щуротиите си и тогава Джеймс можеше да си пее като Гарт Брукс колкото си иска.Най-лошото от цялата работа е , че великия Клиф Бъртън може би се е преобърнал сто пъти в гроба си имайки предвид нещата които правят бившите му колеги. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dusty 27.03.2009 19:03:00 отговори + 0 0
да и аз предпочитам концертни клипове. несравнима енергия!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ник 27.03.2009 19:01:43 отговори + 0 0
най-после свестен клип към песен на металика от този албум!!!предните два клипа бяха стряскащо малоумни!!! а този си е концертен до мозъка на костите!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2009 16:01:10 отговори + 0 0
тъпооооо...яка песен ама мразя подобни напълно БЕЗМИСЛЕНИ концертни клипове. All Nightmare Long и The Day... тотално рулираха! Този уейн ишъм да вземе да се пресели в антарктика че вземем го гръмнем неговата мама! Студийната версия е много яка, обаче на живо Хетфийлд е трагедия, за тези които не са разбрали това е живо изпълнение и яко съкс, и това ви го казва луд фен на Металика! Иначе Металика за пореден път показаха кво е истинския и мощен метъл, сравнете тази песен(или коя да е от Death Magnetic) и мазния стоунър рок Bible Black на блек сабат който според повечето им фенове е "ултра зъл и епичен метъл", даже и от най-злите блек банди бил по-зъл мухаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 27.03.2009 15:48:18 отговори + 0 0
какво пък се разгворихте за правилност на изказа бе?! това все пак се води, че е един вид поезия, а в поезията е пзоволено да се нарушават някои граматически правила... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gramov 27.03.2009 15:12:24 отговори + 0 0
Клипа надъхва много! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fak_yu! 27.03.2009 14:26:17 отговори + 0 0
boodoom children - 2009-03-27 10:42:58
Клипа е супер както и целия нов албум с изключение на унфоргивън 3

Тази песен съдържа едно от най-добрите сола на Хамет в албума,а изпълнението на Джеимс е едно от най-добрите изобщо.Незнам как може да не ти хареса.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тигър 27.03.2009 13:11:43 отговори + 0 0
То трябва да е "doesn't", не "don't", но както и да е. Сигурно зад подобна грешка стои някаква символика, обаче не искам да се заслушвам в останалото от текста - просто песента не ми хареса. "All Nightmare Long" беше много по-готина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 27.03.2009 12:47:16 отговори + 0 0
До анонимния - копирах го от официалния сайт на Metallica - явно са сгрешили :-))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2009 12:44:10 отговори + 0 0
до Анонимен: правилното в английския наистина е stronger,но в песента се пее "more strong",което е дразнително Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Instigator 27.03.2009 12:17:02 отговори + 0 0
Чудесен клип. Дано пак да дойдат скоро Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 27.03.2009 10:42:58 отговори + 0 0
Клипа е супер както и целия нов албум с изключение на унфоргивън 3 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 27.03.2009 10:29:15 отговори + 0 0
до Sladuk_Kelesh - "stronger", пич... не "more strong" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Saturn 27.03.2009 09:55:17 отговори + 0 0
В Е Л И К И !!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Twister 27.03.2009 09:45:44 отговори + 0 0
Разцепват Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kooti 27.03.2009 09:35:50 отговори + 0 0
меко меко за моите ушички е!Но винаги са ми харесвали! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 27.03.2009 09:33:53 отговори + 0 0
Е, не мога просто! Много са големи, най-големите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 27.03.2009 09:06:19 отговори + 0 0
не ще вече да се пуска ;( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2009 08:36:35 отговори + 0 0
близо до тях, близо до тях... Гарт Брукс? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2009 08:31:29 отговори + 0 0
Нямат еквивалент!!! Няма дори нещо близо около тях! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 27.03.2009 08:18:28 отговори + 0 0
"What don’t kill ya make ya more strong" - Поздрав за всички хейтърчета :-) Клипа е супер як!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".