Гледайте онлайн новия видеоклип на NIGHTWISH "Bye Bye Beautiful"

24 сеп 2007, 13:19 ч. 457 / 8 40
пред./следв.
Следвайки тази връзка може да гледате онлайн новия клип на NIGHTWISH към песента "Bye Bye Beautiful" от предстоящия да излезе на 28 септември албум на групата "Dark Passion Play". Режисьор на видеото е Antti Jokinen (Beyonce, KORN, Missy Elliot, STRATOVARIUS, Shania Twain, Celine Dion). NIGHTWISH са заснели два клипа в Лос Анджелис с Antti Jokinen, които са стрували около 270 000 евро.

   В края на миналия месец лидерът на NIGHTWISH Tuomas Holopainen сподели именно за парчето "Bye Bye Beautiful", че то е вдъхновено от бившата вокалистка на групата Tarja Turunen (прочети).

още за:

Nightwish


Коментари   (40)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MORTY 26.09.2007 17:53:45 отговори + 0 0
Относно първият коментар-извинявай за последното изречение,малко съм прекалил. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MORTY 26.09.2007 12:48:07 отговори + 0 0
Е значи са биле НОМЕНКЛАТУРА...,КОЕТО Е ОЩЕ ПО ЗЛЕ.Дори ще ти поискам оръжие с което да го направя,аз каквото исках да напиша го написах и това ми е мнението не съм те карал да ми отговаряш,а с това на кого му е по-голям само комплексираните личности го правят,тези които имат нещо да доказват....,а дали е така и сам можеш да си отговориш.Относно кой колко има(cd/dvd) ,а не теглил от нета.Извинявай ако съм ти наранил ЕГОТО. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агентът-Провокатор 26.09.2007 11:30:03 отговори + 0 0
Някои тук май нищо не разбраха, но взимат нещата силно навътре.
Morty, много си назад с материала. Аз слушам твърда музика от 1980 и имам към 1400 cd. Нашите не пият ракия и никога не са работили в завод. А щом не искаш да си пич и за тебе това е нещо кофти,O'K...и ако се случи да ме видиш, ще ти се прииска да се гръмнеш. Идва ми да кажа още по въпроса, но хайде да спреме вече, защото разговорът зави в посока на кой му е по-голям, кой е по-велик и разбира повече...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пак съм аз 26.09.2007 07:57:37 отговори + 0 0
егати диспутите за нещо дето се прави, за да печели пари от такива като вашите коментари, само че пуснати по различни известни телевизии от различни по-известни от вас журналисти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MORTY 26.09.2007 05:45:16 отговори + 0 0
Здравей Агентче.Не знам от къде се пръкна такова чалгаджийче,което е компетентно толкова ,че да ми казва какво съм харесвал.За твое сведение слушам твърда музика от 1986.г.Ако не ти харесва моят коментар просто не го обсъждай,защото най отдоло пише "не искам да ангажирам никого с него".Иоще нещо имам фонотека от 935cd и 84dvd.,така че да ми казваш дали съм компетентен или не това не е твоя работа.Интелигентноста не се измерва само с познания в една област.Съветвам те да си слушаш музиката която са пускали преди години по хоризонт на ,която вашите са си пийвали ракийка след тежък работен ден в някой завод и са се наслаждавали на живота.Щом наричаш Nightwish с Анете най стойностната група значи си много зле,а дали съм пич това ще разбереш ако имам възможността да те видя някога.f*** of Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Агентът-Провокатор 25.09.2007 22:49:13 отговори + 0 0
Sla-mori, виж сега, пич (или не точно пич), музикалното развитие не е нещо, което решаваш как ще се случва, защото така трябва или за да покажеш колко си интелигентен. Слушаш това, което ти харесва, а ти харесва, защото слушаш с чувствата си. Аз например, в невъстна възраст мислех, че не харесвам музика въобще. Родителие ми слушаха "естрадни звезди", "огнени ритми" с балкански и ориенталски произход и онова, което течеше по програма "Хоризонт". Нима това е трябвало да ми харесва!? Нима чалгата изобщо може да утолява муикална жажда!? Защото ако е така, значи тя събужда някакви положителни чувтва в теб. С времето тези чувства се развиват и култивират, но се съмнявам, че изчезват някъде в небитието. Така че, вкусът на човека не се променя така, както модните тенденции. И ако си боготворял Весна Змиянац например(тая така ли се казваше... ), изведнъж започваш да я мразиш. Това дори не се случва със старите ни гаджета.
Никога не мога да намразя първата нормална група, която чух, нито пък да заобичам това, което не прави резонанс с нещо в душата ми.

А за Анет, ах да, Анет,
Всъщност ти вече повтори за нея най-важното, което казах...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gramov 25.09.2007 21:35:46 отговори + 0 0
На мен лично ми допадат повече с Таря. Както казаха вече някой: много "поп" ми звучи гласът на Анет. Във което няма нищо лошо, така мисля че ще станат по известни сред "не метъл" средите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sla-mori 25.09.2007 19:37:25 отговори + 0 0
Агентът-Провокатор, би било наистина много тъжно, ако всеки човек слуша един и същи стил през целия си живот и не се стреми да се развива и да открива нови и нови музикални светове. Мога да кажа само, че не съм била достатъчно тъпа и ограничена, за да може чалгата да задоволи жаждата ми за музика...така де, не че тя е точно музика... Единственият начин да си слушал метъл откакто се помниш, е родителите ти да са метъли. Ако не, не можеш да ме убедиш, че откакто си проходил, си започнал да си купуваш касетки на Мейдън.

И да не забравиш да споменеш да не обиждаме Анет, въпреки, че от 10 поста насам никой не го е правил. А пък аз лично, нито веднъж. Това дали един изпълнител е на 20 или 40 години няма никакво значение, стига да прави качествена музика, обикновено дори по-голямата възраст говори за повече опит.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BloodyRose 25.09.2007 19:02:17 отговори + 0 0
Ако Анет беше неспособна певица мислите ли, че Nightwish изобщо щяха да я изберат сред толкова кандидати.И аз разбрах, че има много добри отзиви относно изпълненията и на живо както на новите така и на старите песни.А Таря е велика певица, Туомас е казак, че не са избрали оперна певица, защото не иска тя да бъде сравнявана с Таря, според него Таря е най-добрата в света.И наистина ако никой не знаеше годините нямаше да казва, че е бабка, Анет изглежда страхотно и пее страхотно.Но все пак е невъзможно да се сравняват 2 коренно различни зипълнителки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агентът-Провокатор 25.09.2007 18:05:32 отговори + 0 0
Ще го кажа съвсем накратко, защото след още 2-3 коментара, Satyr ще ни дръпне шалтера.
Ако човек е новобранец, наистина е нормално тепърва да се доказва, но близо 10 години в една успешна група са предостатъчни. При положение, че тя имаше солови изяви и преди да напусне групата, както и факта, че е имала намерение да напусне Nightwish още преди създаването на Once поради творчески различия, то логично е тези различия вече да са добили форма, идея и звук. А и откакто я изгониха, имаше предостатъчно време да сътвори нещо...да кажем нейна запазена марка. Нормално е хората да очакват нещо повече от нея, при това нещо РАЗЛИЧНО от Nightwish.
И не обиждайте по-готината мацка, Анет. Готина е, това е истината! А способностите й ще обсъждаме като му дойде времето....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Enchanted 25.09.2007 16:41:47 отговори + 0 0
@Агентът-Провокатор

Таря едва сега започва Соло кариерата си, това е първият соло албум, така че има време да се докаже!!!

Що се отнася за чалгата-нали знаеш-човек еволюира-съвсем нормално е да си слушам поп или чалга като си бил малък...а след това да си открил Класическата , метъл, филмовата музика!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агентът-Провокатор 25.09.2007 14:30:32 отговори + 0 0
Интервюто беше по "Кречетало", където още може да се види как е сниман клипът за Nemo. Интересното е обаче, че Таря сега няма любима певица (сигурно защото харесва само себе си), Уитни Хюстън е единствената, за която тя се сети и която заслужи някакво внимание (!!?)
Но по-интересното е, че някои тук смятат, че могат да исказват доста остри мнения, а други не! Щом мислиш, че жената изгрежда готина с кретенските обувки и шантавата оранжева коса, ами добре, няма да дебна зад ъгъла с наточени зъби заради това...
Така че, който и да изскочи зад ъгъла, аз мисля така: Таря Турунен е голям професионалист като певица, а като композитор със свой собствен стил, засега не е,красива жена е безспорно, но лично на мен Анет ми харесва повече, трябва ли накой да налита на бой за това? И още нещо, не може една безспорно красива и невероятно изглеждаща за годините си жена, да бъде наречена "баба", само защото на някой не му харесва, че тя е в тази група! Кажете нещо по-убедително!!!
Аз само ще добавя, че Thuomas още веднъж доказа, че има много добър вкус и разбира от жени. Браво, пич, добър избор!

За поп-рока няма да си говорим. Само се чудя как човек, слушал чалга, сега слуша метъл. Трудно мога да повярвам на такова нещо, но това е друга тема...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sla-mori 25.09.2007 11:53:41 отговори + 0 0
А ако ще говорим за кой не обича метъла и кой до преди няколко месеца е правел кавъри на Абба, а през последните 20-ина от живота си е пеел само поп и поп-рок...нека отново си поговорим за Анет... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sla-mori 25.09.2007 11:49:37 отговори + 0 0
Не знам какво интервю си гледал (и ще ми е много интересно да видя къде тя казва, че не харесва рока/метъла), но мога да ти дам безброй нейни цитати, в които казва, че ОБИЧА метъла и не може да го остави зад себе си, като датата им варира с години, не са само от последно време. Уитни Хюстън й е била любима певица, когато е била тийнейджърка. И аз съм слушала чалга едно време, това не ми пречи сега да обичам метъла и нея (чалгата) да не я понасям.
И досега изобщо не виждам да копира Найтуиш.
А що се отнася до фотосесията-публикуваните снимки са от самото заснемане, готовите образи и идеята зад тях можеш да видиш в клипа и на I Walk Alone.
Не се изказвай неподготвен, защото наоколо винаги дебнат фенове на Таря
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агентът-Провокатор 25.09.2007 11:36:29 отговори + 0 0
И още нещо - Таря Турунен по принцип е изпълнител, който НЕ харесва рок музика, още по-малко метъл. Чух го лично от нейно интервю. Любимата й певица е Уитни Хюстън. Това, че се вписа много успешно в Nightwish, се случи, защото е много добра певица, но най-вече защото Тhuomas е гениален композитор.
Когато Таря остана соло, не очаквах да копира Nightwish, а да "сътвори" нещо класическо, скучно и досадно, но лично нейно и различно. Това не се склучи, дали е творческо безсилие - не знам.
А, между другото, гледах нейна фотосесия, мисля в Blabbermouth и ме втресе! Едвам познах Таря, приличаше на евтин шантаж, твърде лошо облечен и т.н. Помислих си, благоверният й съпруг да не я прави рекламно лице на някоя аржентинска порно кабеларка. Срам, Турунен, гомям срам! Защо така свали нивото?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Агентът-Провокатор 25.09.2007 11:02:27 отговори + 0 0
Как може да наричате "баба" такава готина и запазена жена!?!! При това разликата между нея и Таря е само някакви си шест години. Мисля, че някои значително по-млади изглеждат чувствително по-зле. И щяхте ли да говорите така, ако не знаехте възрастта й? Със сигурност не!
Но това ли е най-важното? Смятам, че която и певица да беше заместила Турунен, щеше да бъде оплювана, но поне обсъждайте професионалните й качества.
Аз лично, намирам, че Анет изглежда доста по-добре от Таря - говорим за външен вид, а останалото,когато покаже достатъчно какво може.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lord Death 25.09.2007 09:43:26 отговори + 0 0
sla-mori, Последното е наистина любопитно. Това е окуражаващо.Относно парчетата на Таря - да, слушах ги и не ми харесват колкото тези на Найтуиш, но това си е мое мнение, както и това, което казах преди...
гюро ахмедов, аз харесвах : Джудас без оня самопровъзгласил се "метъл год"/ вива Рипър! /; Ван хален без Дейвид Ли Рот / Сами Хагарт е по-добър/, а определено другите двама братя Янг са основните мозъци на AC/DC, макар най-малкия да се набива на очи. За останалите - 100% си прав. Ако Ани-то е баба, аз съм герундтофил
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sla-mori 24.09.2007 23:18:31 отговори + 0 0
На 36 или 37.
Иначе за старите песни-някаква изява в Естония имали Найтуиш и един от посетителите казва, че Анет изпълнява старите песни по-добре от новите... Това ми е последната надежда да не ми паднат наистина Найтуиш в очите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 24.09.2007 23:14:17 отговори + 0 0
на мен ми е интресно как ще звучат старите песни с новата вокалистка на концертите.
На колко години е новата вокалистка?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гюро ахмедов 24.09.2007 22:32:55 отговори + 0 0
четох интервюто на баба анет в "ПРО РОК" и се изумих от нейното нахалство да говори врели некипели за ТАРЯ.как момчета от групата през 2005 г били изнервени,ядосани и т.н.Абе бабичке ти през 2005 г даже не беше чувала,че съществува такава група и освен майка ти и баща ти,никой друг не знаеше за твоето съществуване.нахална баба с 90% по-слаби гласови възможности от ТАРЯ.това е все едно АС/ДС без Енджъс Янг,Мейдън без Дикинсън,Джудаст без Халфорд,Уайтснейк без Ковърдейл,ХОЛИ МОЗЕС без САБИНА или навремето УАРЛОК без ДОРОТИ ПЕШ.
тази безумно агресивна и невероятно проста анет да си вземе микрофона или .................нали знаете...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


BloodyRose 24.09.2007 21:44:38 отговори + 0 0
@Мъхчето
Според теб за безумни.Но ако слушаш по-добре ще разбереш, че музиката е почти същата, просто вокалите са различни, слушала съм и инструментали на новите песни и това се забелязва.Всеки с мнението си, на мен ми харесват, на някои като не им харесват много им здраве.Не може пък все да стоят на едно място и да правят едно и също, все пак трябва някакво развитие.Харесвам Таря и много я уважавам, но и Анет е страхотна и групата изобщо не е в криза.Чух въпросните три песни на Таря, хубави си, гласът е страхотен както винаги, но не можаха да ме грабнат толкова много, много са ми обикновени, личи си че не е като музиката на Nightwish.Но по-добре да не правя коментари преди да съм чула албума й.Все пак по 3 песни не може да се прави преценка.Желая успех и на нея и на групата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sla-mori 24.09.2007 21:32:55 отговори + 0 0
Lord Death, а в сравнението "едното без другото", взимаш ли предвид и тези двете нови песни на Таря:
http://www.fileden.com/files/2007/2/25/819341/tarja_turunen_ciarans-well.mp3
http://www.fileden.com/files/2007/2/25/819341/tarja_turunen_the-reign.mp3
(линковете са легални)
Защото, за мен лично, сравнението между трите сингъла на Найтуиш и трите песни издадени досега от Таря накланя везните на нейна страна.

А относно клипа-супер разочарована съм. За мен видеото е супер глупаво, безмислено и няма нищо общо с това, което Найтуиш...бяха... Пеят "Чу ли някога какво пяхме", а всъщност явно те не са чули какво пеят най-малкото в тази песен. Уж е сериозен припева, а се кълчат някакви мацки...А пък Анет ми малко ми мяза на някоя чалгаджийка в него. Надявам се концертите да ми върнат уважението към Найтуиш... защото го изгубих почти изцяло.
(И само да вметна, че не бях предварително настроена против Анет, нито към албума)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.09.2007 21:00:12 отговори + 0 0
Marco пее повече щото оная сигурно се измаря да изпее два куплета Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 24.09.2007 20:07:46 отговори + 0 0
защо повечето хора третират групите сякаш те (групите) са тяхна собственост? всеки си прави каквото си иска, ако не ви харесва - не слушайте Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мъхчето 24.09.2007 19:58:26 отговори + 0 0
BloodyRose--говориш безумни неща,ако това е върхът в кариерата им...нямам думи..за мен тази група е в криза...тази мацка не пасва, промениха стила заради нея.това повече мяза на поп с китари...липсва очарованието на тяхната музика...няма я магията на ОНЗИ глас....повтарям ГЛАС....а сегащното гласче по нищо не се различава от повечето групи с мацки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 24.09.2007 18:24:36 отговори + 0 0
В края на миналия месец лидерът на NIGHTWISH Tuomas Holopainen сподели именно за парчето "Bye Bye Beautiful", че то е вдъхновено от бившата вокалистка на групата Tarja Turunen.....

Скивайте че и клипа е послание към Таря - показват и че жените са лесно заменими :РРР
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MORTY 24.09.2007 18:08:13 отговори + 0 0
а моето мнение е ,че след 2-3 години марко хейтала ще постигне това към което се стреми,а именно да стане вокалист и да превърне групата в ТАРОТ.просто не можа да постигне успех с ТАРОТ и за това в момента дели вокалите ас Анете и постепенно получава това което иска.С ТАРЯ това може би нямаше да стане.Това е мое мнение и не желая да ангажирам никого с него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lord Death 24.09.2007 16:48:56 отговори + 0 0
Да не забравяме, че Анито е по-дърта от Таря, ама хич не й личи. Това, че гласът й е по-умерен е минус / за който едва ли е виновна /, но Таря също позабрави оперното си пеене. Като цяло и двете ме радват. Все пак по-добре Найтуиш без Таря отколкото Таря без Найтуиш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

meeee 24.09.2007 16:42:21 отговори + 0 0
А ми кръшна е девойката,ама по би отивала на някоя група от сорта на The Corrs Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BloodyRose 24.09.2007 16:36:48 отговори + 0 0
Мен и песента и клипът ме кефят адски много, мисля, че с новия албум Nightwish надминаха себе си.Страхотен албум, музиката е невероятна както винаги на ниво и Анет има много много хубав глас.Не виждам какво ви дразни в Анет, била се кълчела не знам си как, ми вие какво искате да стои на едно място като дърво ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sorgenskammer 24.09.2007 16:31:40 отговори + 0 0
Много тъпо.(И песента,и особено клипа)
И какво й е хубавото на тая Анет(е)?Мяза на средностатистическа (куха) ученичка.Тария поне имаше едно по-авторитетно излъчване.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.09.2007 16:30:49 отговори + 0 0
хахахахахааа тая пача ли???????????
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.09.2007 16:30:23 отговори + 0 0
270 000 евро!?! Айде за първия са дали някой лев, ама тоз ми изглежда като правен без пари - стандартен клип, каквито гледаме от метъл сцената от нейното създаване. Как не им омръзна да правят едни и същи неща не знам - да гледам бандата как куфее.Браво.Колко оригинално! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.09.2007 16:27:00 отговори + 0 0
Ама наистина се кълчи като поп-певица. Хаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.09.2007 15:12:18 отговори + 0 0
За пореден път ще кажа че Анетка много мр радва. Страшна мадама Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


funk_soldier 24.09.2007 15:02:32 отговори + 0 0
на мен Nightwish винаги са ми били easy-listening (в което няма нищо лошо), сега отново е така, просто вокалистката (в клиповете поне) е яка визуално Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 24.09.2007 14:59:41 отговори + 0 0
Ей, Гюро, много си задръстен, бе, братче...
Естествено, че ще има разделение на мненията, примерно, както при Металица до 88 г. и след това.
Това не омаложава факта, че Анет има по-добро сценично присъствие, отколкото Таря, която беше чевръста и подвижна като куца желва в царевица.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.09.2007 14:56:49 отговори + 0 0
3 сингъла, а албума още не е излязъл... Стига де, аз се мъчех да не го чуя преди да излезе, а то само от сингъли вече го знам как звучи.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гюро ахмедов 24.09.2007 14:26:37 отговори + 0 0
тя ми прилича на шакира.ТАРЯ ТУРУНЕН и анете олзон са като футболните отбори на АНГЛИЯ - сан марино.
Тази анете защо не отиде в планета тв?
срам за тази велика група /велика до 2005/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 24.09.2007 13:35:50 отговори + 0 0
не съм заклет фен, но ритъм секцията е добра, мацката много добре се е облякла, пее като поп певица и така се кърши...но като цяло т'ва ме провокира да си дръпна албума.(ако имах кинти щях да си го купя) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".