Гледайте онлайн новия видеоклип на норвежците SHINING

7 яну 2014, 11:45 ч. 266 / 5 3
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на норвежците SHINING. Той е към песента "The One Inside" от издадения през 2013 г. албум "One on One". Видеото е заснето наведнъж, без дубъли и без последваща редакция в калифорнийската пустиня Мохаве.



още за:

Shining


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Blitz 8.01.2014 05:03:07 отговори + 0 0
Я виж ти, Скандинавия можела да произвежда и пълен шит музика ... не го очаквах. Другите SHINING разцепват поне ... тия тук са си за Макдоналдс гишета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funeral frog 8.01.2014 00:03:24 отговори + 0 0
Не знам клипа, ама песента е доста слаба за техния стандарт. Недоумявам кому е хрумнала идеята да направят и "видео" към нея. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мне... 7.01.2014 23:13:22 отговори + 0 0
Това е много бозаво бе! Иначе клипа не е нищо особено пък нека е сниман от първия път без редакция. Важното е, че са дървета и само вокала се движи малко. Не ми хареса. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".