Гледайте онлайн новия видеоклип на OVERKILL

10 фев 2010, 18:49 ч. 286 / 8 4
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на OVERKILL "Bring Me The Night". Той е заснет на 9 януари в Бруклин, Ню Йорк с режисьора Kevin Custer (HATEBREED, TESTAMENT, SUFFOCATION), песента е от още "топлия" (излязъл официално вчера) нов албум на бандата "Ironbound".

още за:

Overkill


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


метала 11.02.2010 23:53:41 отговори + 0 0
ще се постарая да чуя ,момчета, и дано да сте прави.и все пак след тези два албума нещо ми се губи сериозно.
а иначе песента добре е направена,но има един основен ритъм който май е изваден от ХЕЛПЛЕС дето я свирят и Металика,не мислите ли!?е не е точно същото но доста яко се припокрива.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dagon 11.02.2010 09:46:35 отговори + 0 0
@метала
Трябва да чуеш много обстойно "Ironbound" - албумът е зверски олдскуул траш и е напълно в духа на първите им два албума, само че с много по-добра продукция и плътен саунд. А клипчето е семло, но много яко!!!!!! Дано дойдат на Sonisphere.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.02.2010 00:54:35 отговори + 0 0
Новия албум на Overkill си кърти отвсякъде!Напротив,Боби не си губи изобщо облика а се е представил много добре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 10.02.2010 23:37:29 отговори + 0 0
въпреки че тази песен звучи добре и че feel the fire и taking over са ми любими албуми мисля ,че тази група от доста време е поизчерпана сериозно,а Боби Блиц все повече губи своя облик и заприличва на Удо.защо ли и в тази песен нещо май ми напомня на един известен кавър на Diamond Head!?това майтап ли е или невежество...?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".