Гледайте онлайн новия видеоклип на PAIN "Monkey Business"

15 май 2009, 08:06 ч. 361 / 8 4
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на PAIN към песента "Monkey Business". Парчето е от последния албум на групата "Cynic Paradise" (ревю), който излезе през октомври миналата година. Peter Tagtgren и компания гостуваха за първи път в България на 25 април, изнесоха страхотно шоу в София (репортаж, снимки) и останаха възхитени от родната публика (подробности).

още за:

Pain


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


indimentions 15.05.2009 21:53:38 отговори + 0 0
Това е положението,Frost,селянин до селянин и до селянина пак селянин!Не заслужават да ти четат коментарите,тия псевдо-метъли трябва да бъдат бити по улиците,мачкани в кофи и после-айде в Кремиковци,и без друго им спряха газа днес!Пущиняци! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

frost 15.05.2009 18:37:07 отговори + 0 0
офффф пак умни коментари!!!Стойте си във фолко кочините бе (неандерталци)!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dima 15.05.2009 12:08:50 отговори + 0 0
И на мен тази история с тортата и гъзенето много не ми допада,но иначе пък за пеенето и свиренето нищо лошо не може да се каже!Искам пак да дойдат,и пак да се накефим като за последно!Концерта беше много як! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Diluted 15.05.2009 10:21:01 отговори + 0 0
Едно от най-малоумните неща, пръквали се в главите на рокаджиите е да чупят китари и да си натъркват гениталиите в изящно изготвени торти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".