Гледайте онлайн новия видеоклип на PESTILENCE

17 апр 2009, 19:42 ч. 315 / 6 5
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на PESTILENCE "Devouring Frenzy". Песента е от новоизлезлия албум на групата "Resurrection Macabre", първи от 15 години насам.

още за:

Pestilence


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kooti 21.04.2009 14:26:36 отговори + 0 0
Страхотна песен!По принцип слушам само американски дет метъл ,ама тези холандци направо ме разбиха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 18.04.2009 08:50:06 отговори + 0 0
че прилича на day of suffering прилича,но не пречи да е як албума,е накрая става скучен,защото 15 песни идват прекалено много и спокойно може да са 10,но всеки си има мнение,на мен ми хареса Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

димо имортъла 17.04.2009 21:37:45 отговори + 0 0
содоме, недей тъй! песента е яка! не съм фен на пестиленс но ще им обърна внимание в идните дни! само вокала е слаб, обичам ревящи а не крещящи вокали! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sodom 17.04.2009 20:13:22 отговори + 0 0
^
Да не си слушал друг албум? За мен това е крайно скучен и безличен средняшки дет метъл, нищо общо с култовите им предишни албуми. Като усещане имам предвид. Само като се заслуша човек в отварящия риф на заглавната песен и след това си пусне Day of Suffering на Morbid Angel и се получава интересно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 17.04.2009 20:08:00 отговори + 0 0
тези много добър албум изкараха,ти да не слушаш така музика толкова години,а после убииствен албум да изкараш,ей това дет метъл,не разни технични мастурбатори или високо интелигентни смешковци,че браво на хората Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".