Гледайте онлайн новия видеоклип на PRIMAL FEAR

8 май 2009, 14:55 ч. 133 / 4 3
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на PRIMAL FEAR "Six Times Dead (16.6)". Песента е от предстоящия да излезе на 22 май нов албум на групата "16.6: Before The Devil Knows You're Dead".

още за:

Primal Fear


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


darky 9.05.2009 08:53:46 отговори + 0 0
Ами като се замислиш никога не са били нещо особено солата в песните им. Гласа на Ролф обаче е достатъчно пленяващ за тази работа и за това може би не наблягат кой знае колко на китарите, но имат чуство за ритъм, което рядко бандите усвояват до такава степен. След като имаш такива неща ... за какво ти е чак толкова перфектно соло Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bobby 8.05.2009 17:45:50 отговори + 0 0
Ами яко е. Класически метъл, но като за песен на Primal Fear малко ми липсва хъса Солото ми хареса. Новаторско е до някаква степен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darky 8.05.2009 16:40:32 отговори + 0 0
Прекрасно видео! Тоя албум ще е нещо брутално! Тематиката са си я запазили, което е още по-добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".