Гледайте онлайн новия видеоклип на Sebastian Bach

5 юни 2012, 13:42 ч. 163 / 3 5
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на Sebastian Bach към песента "I'm Alive". Тя е от излезлия през септември миналата година самостоятелен албум на певеца "Kicking And Screaming". Sebastian Bach ще бъде и един от участниците на "Kavarna Rock 2012" на 14 юли, заедно с формацията BIG NOIZE. В същия ден ще се изявят още DOKKEN и STRYPER (поръчай билет онлайн).



още за:

Sebastian Bach


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Journeyman 7.06.2012 08:49:34 отговори + 0 0
Направи си справка в тубата или в официалния им сайт-не е толкова трудно да се извадят сет листове от изявите им с Търнър, включително и концерт в американска военна база в Ирак Надали сет-листът ще е много по-различен от обичайния, най-много някое парче на Скид Роу да направят или от любимите кавъри на г-н Бах(Джудасче, Мейдън....) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рони 6.06.2012 11:28:53 отговори + 0 0
оо, това видео го гледах още преди половин година. Как се изненадах положително, че има нещо ново, жалко Обичам тази песен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Къча 5.06.2012 16:37:26 отговори + 0 0
Типична за Бах, но добра песничка . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

in waves 5.06.2012 14:53:15 отговори + 0 0
Чудя се само къв ще е сетлиста...тези BIG NOIZE не съм ги чувал...парчета на Бах/Скид роу ли ще свирят или техни, а Бах само ще изпее 1-2 техни песни...някой ако има повече инфо. да го сподели моля Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гюро Ахмедов 5.06.2012 14:37:17 отговори + 0 0
Само вижте на Big Noize кои са членове

Phil Soussan - Bass(Ozzy Osbourne)
Carlos Cavazo - Guitars(Quiet Riot)
Vinny Appice - Drums(Dio, Black Sabbath)
Teddy "Zig Zag" - Keyboards(Guns and Roses)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".