Гледайте онлайн новия видеоклип на SOIL "Shine On"

26 юни 2013, 09:37 ч. 205 / 4 3
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на SOIL "Shine On". Песента е от предстоящия шести албум на групата, "Whole", който ще излезе на 20 август, и е посветена на феновете на бандата и на подкрепата, която те са оказвали на SOIL през годините. Издател на бъдещия диск e компанията "Pavement Entertainment" и това ще е първата продукция на групата от напълно независим лейбъл. "Whole" бележи и завръщането на оригиналия вокалист Ryan McCombs, последният албум с когото е "Re.De.Fine" от 2004 г.



soil

още за:

SoilRyan Mccombs


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


?????? 27.06.2013 05:22:41 отговори + 0 0
Вокала защо е с мазна коса? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

джеки стюарт 26.06.2013 17:40:39 отговори + 0 0
едно и също цял живот, просто при някои е плюс (ac/dc, motorhead, hatebreed) при други....това Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Psycho_666 26.06.2013 14:42:08 отговори + 0 0
Поне това е хубаво нещо, че си връщат оригиналния вокал, щото замесникът му не ми харесваше по никакъв начин. Не са си променили звученето, което не знам добро или лошо е, но ще разбера като чуя целия албум... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".