Гледайте онлайн новия видеоклип на Tarja Turunen

29 яну 2008, 13:15 ч. 258 / 5 20
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на бившата вокалистка на NIGHTWISH Tarja Turunen към песента "Die Alive". Това е и вторият сингъл от самостоятелния албум на певицата "My Winter Storm", който излезе през ноември 2007 г.

още за:

Tarja Turunen


Коментари   (20)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 2.02.2008 14:57:18 отговори + 0 0
И най-добрия изпълнител не може да направи добра песен от слаба композиция. Случая на Tarja е точно такъв. Много добра певица обаче пълна безидеиност и нищо интересно в музиката и.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sla-mori 30.01.2008 17:05:38 отговори + 0 0
Black Adder, и сега кажи, че не използва класически вокали в албума (и то много повече, отколкото в последните два албума с Найтуиш).
А и става въпрос за албум повлиян основно от филмовата музика, не от класическата или метъла, въпреки, че самата филмова, както и албумът, често включват ЕЛЕМЕНТИ от двата стила-но и от доста други.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

missthoresen 30.01.2008 16:00:38 отговори + 0 0
Има наистина страхотен глас,ама с тия песни...От My Winter Storm има само няколко песни,които ми харесват и Die alive е една от тях,но с този 'прекрасен' клип... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Black Adder 30.01.2008 14:24:25 отговори + 0 0
ето какво очаквах от мисис Кабули - 1. метъл - айде не е чак такова разочарование, че няма
2. класика - и такова няма освен колкото в почти всяко едно парче на коя да е група без Милко Кавалджията
3. четох навремето интервю, в което разправяше, че докато учила в Карлсруе тренирали ралични стилове на пеене върху популярни парчета като редуват стиловете / малко свободно го преразказвам/ - ако препоръчаната от мен песен е тази, която Таря е практикувала, значи са я скъсали на изпита като студент в техническия на изпит по дистриктивна геометрия.
И понеже 1, 2 и 3 не присъставаха или бяха дразнещо загатнати без подобаваща реализация, затова албумът не ми харесва, а не щото слушам само метъл / което не е така /.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The tedragon 30.01.2008 14:20:13 отговори + 0 0
@Sla-mori, много точно го каза, но едва ли ще те разберат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


sla-mori 30.01.2008 12:45:48 отговори + 0 0
Е да, добра идея е да се препоръча най-слабата песен в албума.
Аз пък продължавам да твърдя, че ако албумът спре да се оценява като метъл албум (защото той не е такъв очевидно), шансовете да го оцените са много по-големи. Ама като търсите в него нещо, което може да се намери в 1-2 песни, естествено, че ще е празен, слаб и не знам какъв още.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Black Adder 30.01.2008 09:49:28 отговори + 0 0
Нека да перифразирам любимата книга на доста метъли / конете с капаци според един коняр/ - "Не всичко що златно е блясък има" . Та "Не всичко що е на Таря е златно". Идеята ми е, че обвиненията в закостенялост могат да се отнесат и към първоначалния им автор щото щом е Таря значи трябва да е добро.
Всъщност златният й период беше с една конярска банда, ама ония се оказаха с капаци и си смениха кобилата. В момента един от най-добрите гласове в света прави творчески напъни, достойни за съжаление. С капак без капак на всеки му става ясно, че силата на Таря е в гласа, а не в композирането. С риск да се повторя - махнете всите капаци и чуйте кавъра на Poision - ще се почувствате като изритани в слабините от кранта.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

whips 30.01.2008 07:21:29 отговори + 0 0
Нека си го кажем: Ако това беше БГ група щеше да е сензация, НО при проложение че това е Таря Турунен и при наличието на такова CV с NW - това не струва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nemesis 29.01.2008 23:57:14 отговори + 0 0
Клипа ми харесва, нейните клипове винаги са ми харесвали, но песента...не толкова! Просто не може да направи онова, което правеше в групата си... жалко е! (( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sla-mori 29.01.2008 23:53:26 отговори + 0 0
Тъжно е, като гледам, че и хората с уж алтернативно мислене (каквито все още се водят метъл феновете в България) се водят по някакви стереотипи и грешни представи. Защо мислите, че оперните певици по default са дебели, грозни и не знам си какви още. Най-близък до българите пример-Райна Кабаиванска-ако тя е дебела... Сега вече за години не говорим, въпреки, че за възрастта си е доста запазена, особено като глас... Но ето ви един много красноречив друг пример. Тази певица пее и в опери, и в театри...а забележете външния й вид:
http://www.myspace.com/cassiopeemetal
Явявала се е на кастинга на Найтуиш...ама нъцки, Анет ни озява
A иначе това е групата, в която пее отскоро:
http://myspace.com/anemonia

А за клипа на Таря-яд ме е за избора на песен, но клипът ми харесва
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ДЖЕЙМС 29.01.2008 23:21:30 отговори + 0 0
************** ************** ********************* *********** *************** !Добре че е Таря,та се размечтахте за опери и сцени.Чак па в Народния-ха,а що не на сцена в Южния парк!?Ти нас метълите не ни бери грижата-гледайте си се вие там,балетистите и оперните фенове.Слушайте си дебелите оперни прими с провиснали гушки и примирайте.Hands off Tarja!Клипа е страхотен-музиката също!Таря си е Таря и каквото и да става ме кефи,щото пее ужасяващо красиво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.01.2008 19:37:11 отговори + 0 0
само Таря Турунен супер е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.01.2008 19:13:00 отговори + 0 0
Много готин клип и песента е готина Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.01.2008 19:03:27 отговори + 0 0
клипа много як обаче! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sisi 29.01.2008 17:26:01 отговори + 0 0
мъчно ми е като такъв прекрасен глас не радва хората с нещо, което му пасва, което го разкрива...Страхотна е Tarja, но само с подходящата песен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kalandor 29.01.2008 16:50:15 отговори + 0 0
darkane - пич, ти си с капаци. Как може да кажеш прекрасно на нещо което е само блед опит за подобие на изпълненията й с Nightwish? И знаеш ли защо е така ? Защото Туомас пишеше музиката с дълбочина, и знаеше как да я напише подходяща за нейния глас. Докато това тук за нищо не става. Нито откъм музика, нито откъм вокални линии. И едва ли някой очаква от нея цитирам "безсмислени ноти върху разстроена китара", но това откровено не става. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkane 29.01.2008 16:38:29 отговори + 0 0
прекрасна е! силно се надявам да я видя на живо в българия - и то не на стадион или в зала, а например в операта или на сцената на народния театър. това си е музика за подобен тип публика.

нормално е масата метъли да не харесват албума и музиката й - все пак това не е за масата овце. да не се обиди някой, ама сте като коне с капаци. иначе ако някой изсвири 30 секунди безсмислени ноти върху разстроената си китара - това е мнооого яко, копеле!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 29.01.2008 16:22:11 отговори + 0 0
Съгласен съм и песента и клипа са много тъпи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The tedragon 29.01.2008 15:05:37 отговори + 0 0
Много готин клип, браво на Таря Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 29.01.2008 13:48:12 отговори + 0 0
Ужас... и песента и клипа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".