Гледайте онлайн новия видеоклип на THE A.X.E. PROJECT

7 юли 2011, 17:46 ч. 250 / 7 40
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на THE A.X.E. PROJECT към парчето "Werewolf" от излезлия в края на миналата година албум "Stories From A Lost Realm Part I". Това е и е първао официално видео за групата. Кадрите, използвани в него са, от концертно изпълнение на песента, както и от студиото на формацията, където в момента се подготвя издаването на първото официално DVD на THE A.X.E. PROJECT от концерта на групата като съпорт на BLIND GUARDIAN през април тази година. Клипът е продуциран от "Double D Music".

още за:

The A.x.e. Project


Коментари   (40)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Artillery 20.09.2011 08:50:36 отговори + 0 0
Вие, сериозно ли? Страшно музикални сте обаче си намерете някой сериозен лейбъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги Георгиев 24.07.2011 19:44:19 отговори + 0 0
Премиера на видеото, както и кратко представяне на групата на 24.07.2011 г. в предаването "Фрактура" по Диема! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги Георгиев 14.07.2011 18:06:47 отговори + 0 0
Така като гледам часовете на коментарите - някои хора май сън не ги лови от както излезе тази новина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.07.2011 14:11:16 отговори + 0 0
"Най-лошия знак, обаче, е когато вместо да се поучиш от градивната критика, започнеш да обиждаш хората, които ти я дават."

Хахахахаха, градивна, хахахахах....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.07.2011 07:21:13 отговори + 0 0
преди за мен това беше група с неоспорим потенциал, но имаща сериозни проблеми с осъществяването му заради някой слаби звена като например мъжките и дълго време женските вокали. Но в някой от песните определено има/ше живец и на живо въпреки недостатъците, групата звучеше сравнително добре. Освен това имаше хора, които определено стояха добре на сцена, излъчваха енергия и свиреха наистина желязно. Новите попълнения пък, сега на този клип изглеждат доста заспали и няма как да правят същото шоу и да имат същата харизма.

На запис нещата обаче винаги са били сравнително зле и сега ми се струва, че са по-зле от всякога. Направих си труда да чуя и другите неща качени в Тубата като Pain от албума и смея да твърдя, че по-лош запис не можеше и да се направи. Да не говорим, че много добре знам, че групата има къде къде по здрави парчета от тези тук. И парчето в този клип не е абсолютно нищо особено или интересно. А самият клип нямаше да ми хареса и преди 20 години - просто селска история.

Според мен групата трябва да погледне проблемите в очите, а не да псува хората за това, че не харесват наистина нискокачествената продукция, която пробутват. (защото споменатото по-долу здравно предупреждение е комплексарска и глупава история ако е вярно)

Та в крайна сметка си правя труда да коментирам толкова стара новина защото ми се ще тази група да имаше съвсем различен облик. В крайна сметка те си знаят, но според мен са тръгнали стремглаво надолу и това е жалко и дори трагично, но честно казано не ме и учудва след като някой от най-стабилните хора в групата са си тръгнали.

Все пак за сега няма да се отказвам от това да следя какво ще направят и дали нещата изненадващо няма да се подобрят, защото обикновено с времето става точно така. Най-лошия знак, обаче, е когато вместо да се поучиш от градивната критика, започнеш да обиждаш хората, които ти я дават. За съжаление много често става така, че хората, които най-много имат нужда да се погледнат в огледалото и да си видят изкривената физиономия, се смятат за снежанки. Дано тук случаят да не е такъв и групата най-накрая да даде покритие на претенциите, които явно имат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


хахахха 11.07.2011 03:53:23 отговори + 0 0
ох, оправи ми се настроението! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 9.07.2011 11:31:40 отговори + 0 0
Песента не е лоша, но може да се поработи по английското произношение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 8.07.2011 14:37:20 отговори + 0 0
Поредното доказателство че качествените банди в БГ намалявят.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2011 13:57:37 отговори + 0 0
Бах мааму, тука май има дежурни по коментар!!! Колко ви плащат да стоите до 3 за да драскате??? Треа сериозна мотивация за туй. Дан сте некфи бифши??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2011 13:54:40 отговори + 0 0
коментара, в който някой самовлюбен член на групата беше сложил в началото на клипа явно обиден от негативните коментари беше нещо от сорта на Health Warning: This clip may be hazardous to the health of clog-eared nincompoops, who are advised to see thier Doctor.

явно според групата хората, които чуват отвратително записаните китари и фалшивото пеене и виждат, колко зле е клипа са слепи и глухи, а само те (единствените, които си го харесват) имат право на мнение.

иначе за Гардиън, не знам, не съм ходил на концерта. Може и да са избили рибата. Според мен, обаче, всички позитивни коментари си ги пишат сами.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.07.2011 13:50:06 отговори + 0 0
Ххахаха няма толкоз смях със тия коментари все, професори,философи музиканти от класа се събрали.Група като група клип като клип или група дето ви ,си нямате клип дето вас ви няма.Пеел фалшиво мене ми харесва свирели зле на концерта със BLIND GUARDIAN бяха добре имат си албум и язе си го слушам и мие екстра.Още клипове още албуми още , още, още концерти на живо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pit Bul 8.07.2011 12:41:46 отговори + 0 0
Ужас за кой ли пореден път тази група нищо хубаво не направи досега наистина нищичко не става от тези не знам защо продължават да се заблуждават,че могат да свирят и пеят-въобще да се занимават с музика.Голямо излагане Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Всичко е точно 8.07.2011 11:20:54 отговори + 0 0
Double D = Драго Виртуоза от "Ипизод" - всичко е в реда на нещата - и клипа, и групата, и стила им. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2011 11:00:50 отговори + 0 0
жалка история... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тhy Serpent 8.07.2011 08:32:30 отговори + 0 0
щях да кажа, че ми е много интересно групата дали наистина са очаквали, че ще си направят реклама с "тва"?!?

Обаче, от коментара в началото на клипа става ясно, че те не само са горди от това, което са "постигнали", но и са самовлюбени повярвали си некадърници, които се смятат буквално за дар от небесата. Това да обявиш, че всеки, който не те харесва има нужда от лекар е малоумно и толкова ограничено, че нямам думи просто. Особено когато продукта ти е толкова слаб, колкото този.

Нищо момчета, ще се прочуете, но за ваше съжаление с лошо...

А що се отнася до анонимния (най-вероятно член на групата), коментирал правописа ми бих казал само, че за съжаление повечето български групи са наистина апокрифни. Това означава не "незаконни", а "тайни" или "скрити" или съвсем преведено в контекста - световно неизвестни и "разбирани" само от тесен кръг хора - в повечето случаи - техните приятели.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.07.2011 05:42:41 отговори + 0 0
@"анонимен - 2011-07-07 23:04:41
Какво му е на този клип,че го плюете?Много е готин и като идея и като реализация.Омръзнало ми е от клипове снимани в изгорели гори и изоставени складове.Супер сте хора,продължавайте!Зарадвахте ме.Най-накрая нещо оригинално."

**

Ами гледай последния клип на ODD CREW - в изоставен склад е сниман, ама е на световно ниво. Това тука вашето си е чиста излагация. И 5,000лв заплата да взимате, и най-странните барабани да имате, пак ще си останете тъпи като гьонове! Че и музиката ви изсмукана от... да не казвам къде.

А тоя, дето се бъзика с Нико и го сравнява с тоя тук, да ходи да се гръмне!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2011 03:35:18 отговори + 0 0
хаххахахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

4и4о Фи 8.07.2011 02:27:56 отговори + 0 0
Роска, баце.... Ти свириш по - хубаво от мене, бре? Гледахме и в Румънско?!?! Кво е тва?!?!.... Наздраве.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен1 8.07.2011 02:06:25 отговори + 0 0
Виж сега, според мен е добре да наемете стилисти и режисьори от "Пайнер". Там хората са опитни и клиповете ви няма да изглеждат като скечове от "Пълна лудница". Е, може пак да има смях, но не вярвам да повторите сегашната си излагация. Добре е също така да си смените PR-ите. Щом допускат такова видео да се появи в Катехизис и в youtube, значи не си вършат работата. Ако вие самите сте си PR-и, бъдете малко по-самокритични и се вслушвайте поне малко в мнението на хората. И като решите да реагирате на критики или на похвали, не се представяйте за фенове или за експерти. Не си мислете, че никой няма да се усети кой всъщност пише. IP-то се мени лесно, IQ-то - не. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 8.07.2011 00:26:57 отговори + 0 0
Защо трябва да съм от някоя група,за да харесвам това ,което прави?Вие тук всички такива ли сте?Това информационен сайт ли е или форум на неуспели музиканти? Смешници! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 7.07.2011 23:41:29 отговори + 0 0
"Супер сте хора,продължавайте!Зарадвахте ме.Най-накрая нещо оригинално"
оригинално??!!?! ОРИГИНАЛНО??!?!?!?!?!? ХАХАХАХ...та...кой каза че си от групата бхах...зле
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2011 23:27:28 отговори + 0 0
http://www.richskipworth.co.uk/cartoon%20folio%20images/tarzan.jpg Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2011 23:08:38 отговори + 0 0
анонимен - 2011-07-07 23:04:41
Какво му е на този клип,че го плюете?Много е готин и като идея и като реализация.Омръзнало ми е от клипове снимани в изгорели гори и изоставени складове.Супер сте хора,продължавайте!Зарадвахте ме.Най-накрая нещо оригинално.
------------------
А ти кой точно от групата си?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 7.07.2011 23:04:41 отговори + 0 0
Какво му е на този клип,че го плюете?Много е готин и като идея и като реализация.Омръзнало ми е от клипове снимани в изгорели гори и изоставени складове.Супер сте хора,продължавайте!Зарадвахте ме.Най-накрая нещо оригинално. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2011 22:56:56 отговори + 0 0
клипа е като малко,ама малко по-съвременен вариант на клип на ФСБ от преди 300 години...пича с барабаните пък ми напомни на онова зле от Мейдън,което след 20 години кариера разбра че има такова нещо като 2 каси...бро,за кво са ти толкова томове ве...и без тва на ги ползвУваш??!?!!?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен1 7.07.2011 22:38:52 отговори + 0 0
А пък коментарът, който добавиха в началото на клипа, е връх на простотията. Вие трябва да се консултирате с доктор, момчета, не публиката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2011 22:22:05 отговори + 0 0
оооо тоя е много фалшив бе...хич не може да пее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен1 7.07.2011 22:03:56 отговори + 0 0
Очаквах членовете на групата да се включат в коментарите. Правят го всеки път. Засега са кротки, но агресията им е забележителна и няма начин да не избие по някое време. Абсолютно нормално поведение - всички бездарници реагират на критиките по подобен начин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2011 21:54:50 отговори + 0 0
ОМГ..ужас...даже два ужаса..единственото заради което изтърпях да изгледам тва нещо е,че "барабаниста" има много станни томове...че са и доста...аааа и втората причина е ,4е се обзаложих за по бира ,че ще успея да издържа клипа...спечелих.Ама повече няма да го гледам/слушам това,че ще ми вгорчи бирата.
P.S.Само така момчета,понякога си мисля ,4е съм посредствен музикант,но благодарение на групи като вашата ми се връща самочувствието )))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2011 21:38:12 отговори + 0 0
Thy Serpent,преди да се "изцепваш експертно" по въпроса кое е лошо и кое не, да се беше научил да пишеш! "Експертните оценки" на специалисти като теб, с груби правописни грешки, не изглеждат особено убедително и това определено е по-лошо от "апокрифното българско творчество"!
Впрочем, защо THE A.X.E. PROJECT да са апокрифни? Не съм чула да са в нелегалност. Или не си много сигурен какво точно значи апокрифен?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 7.07.2011 21:27:44 отговори + 0 0
@Анонимен - 2011-07-07 20:45:38
"Саунда е като от мазата на "Младежки дом"

Ти явно свириш в маза щом знаеш как звучи Там и ще си останеш, сельо!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2011 20:45:38 отговори + 0 0
Изключително калпаво пеене, насилено, изтормозено, на места фалшиво, в никаква хармония и съзвучие с мелодията.
Саунда е като от мазата на "Младежки дом".
Добро като замисъл, но ужасно като изпъление.
Определено не става за нищо тази група.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2011 20:02:35 отговори + 0 0
Ами...достоен напън но...не! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 7.07.2011 19:50:08 отговори + 0 0
Коментарите по-долу са прекалено критични!
Клипът и песента са страхотен пароди метъл.
Смях се през сълзи колко добре пародират долнопробен тру метъл. Не вярвам да са сериозни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2011 19:30:18 отговори + 0 0
Double D само взимат парите на момчетата, а пък нищо качествено не могат да предложат. И защо снимате клип с група, която изглежда толкова отегчена от всичко? Имам усещането, че само им е до музика като им видя физиономиите... немаше нужда, бе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Варна 7.07.2011 19:22:20 отговори + 0 0
Уважавам българските банди, но...това е ужасно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2011 19:19:58 отговори + 0 0
Все едно слушам Слави Трифонов да говори на английски Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2011 18:14:04 отговори + 0 0
Ся ша стане ено мазало... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Thy Serpent 7.07.2011 17:58:12 отговори + 0 0
Ето това видео е поредната еманация на проблемите на апокрифното българско творчество. Лош запис, лош клип, лошо ипълнение (а в някой отношение и буквално отвратително), досадна (но може би не чак лоша) песен. А глупостта с ДеВеДе-то от някакво си подгряване просто ме повали на земята от смях. А това, че в групата няма един читав като визия е друг въпрос, но то не зависи само от момчетата все пак. От тях, обаче, зависи видеото им да няма толкова селски ефекти и толкова лошо качество. Много е грозно на истина и е пълно с шум.

Както и да е де. До тук 3 на релси, успех за но-нататък.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2011 17:51:36 отговори + 0 0
Като че ли беше по-добре, когато водехте виртуалната игра по Монт 7. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".