Гледайте онлайн новото видео на THE DEVIL WEARS PRADA

22 сеп 2011, 20:46 ч. 127 / 2 6
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на THE DEVIL WEARS PRADA "Born To Lose". Режисьор е Drew Russ (A DAY TO REMEMBER, IMPENDING DOOM, THE FAMINE и др.), а песента е от новоизлезлия албум на групата "Dead Throne", който продаде 32 000 копия за първата седмица след издаването си в САЩ и зае 10-а позиия в Топ 200 на "Billboard".



THE DEVIL WEARS PRADA - Dead Throne

още за:

The Devil Wears Prada


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 26.09.2011 09:32:19 отговори + 0 0
Песента не е от най-добрите представители на стила, ама може ли всичко, което не е хеви, да се оплюва така селски. Аман от задръстеняци! Всъщност замисляли ли сте се (за някои съм сигурен, че не могат да се замислят), че тези групи искат да провокират точно такива изсъхнали костилки и консервативни дребни душици? Всичко е еволюция. Едно време Венъм, Слейър и Металика са били безобразно гнусни и провокативни за старите поколения, по-късно дет метъл групите, грънджът и алтърнатива, сега това...Всичко е наред, бе, нека си свирят децата, справят се добре, повечето ще ги забравим, някои ще станат легенди. Така е било от Елвис и Бийтълс насам, така е и редно да бъде. А вашите класици са си издали албумите, изпяли са си песента, както се казва, в Каврна ви идват, какъв ви е проблема, че пак сте нещастни?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.09.2011 08:56:06 отговори + 0 0
И аз незнам какъв човек трябва да си, да се подмокряш още на мановар и мейдън. Аз го правих като бях бях в 9ти клас през 1990 г. Сега сме 2011 все пак, скоро като измрат брусовци-мрусовци (да е жив и здрав човека, споменавам го примерно и не му го пожелавам)ще зависните откъм концерти бе, лелки и чиченца! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Потен метъл 24.09.2011 11:50:13 отговори + 0 0
Абе, анонимен, ти си логическа грешка бе...
Замисли се и сам ще разбереш защо... ако можеш, естествено.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

666 23.09.2011 12:39:42 отговори + 0 0
каква пародия само ххаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

помело 23.09.2011 10:57:34 отговори + 0 0
Не знам какъв трябва да си, за да ти се харесва подобно нещо. Предпочитам Софи Маринова пред тези нео-християнски американски копелдаци с най- тъпото възможно име. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 23.09.2011 00:41:26 отговори + 0 0
Добър албум, макар предния да ми хареса повече. Потните застаряващи неуспели в живота метъли да не отварят новината, като не ги кефи групата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".