Гледайте онлайн видеоклипа към песента "Bleeding Heart" на Jimi Hendrix

11 мар 2010, 16:19 ч. 130 / 2 2
пред./следв.
Колегите от радио "Z-Rock" съобщават, че в Интернет вече може да се гледа официалния клип към "Bleeding Heart" - песен, включена в актуалния "нов" студиен албум на Jimi Hendrix, "Valleys of Neptune" (ревю). Видеото, което е на ваше разположение по-долу, е създадено от британския режисьор Julien Temple, известен с работата си за THE SEX PISTOLS ("The Great Rock'n'Roll Swindle"), Joe Strummer, MADNESS, UK SUBS и др.

още за:

Jimi Hendrix


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Моребасер 12.03.2010 14:13:20 отговори + 0 0
Егати евтината, помийска, безвкусна и претенциозна порнография Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Авитохол 12.03.2010 00:17:48 отговори + 0 0
Клипчето е готино. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".