Гледайте още един нов видеоклип на KISKE/SOMERVILLE - "Walk on Water"

23 мар 2015, 16:46 ч. 824 / 4 1
пред./следв.

   Проектът KISKE/SOMERVILLE, с участници китариста Sander Gommans (HDK, екс-AFTER FOREVER), басиста Mat Sinner (PRIMAL FEAR, SINNER), китариста Magnus Karlsson (PRIMAL FEAR) и Michael Kiske и Amanda Somerville, ще издаде втория си албум на 17 април. Творбата ще носи заглавието "City of Heroes" и ще се предлага в няколко варианта на CD, вкл. с бонус DVD, както и на винил. Вече ви показахме видеоклипа към заглавната песен, а сега, по-долу, може да гледате онлайн видеоклип към парчето "Walk on Water".

   На 27 юни Michael Kiske ще гостува в Каварна (купи билет онлайн) с UNISONIC - групата, в която певецът е заедно с друг бивш член на HELLOWEEN - Kai Hansen. В началото на месеца ви представихме и интервю с Michael Kiske по повод изявата му у нас.

 

 

kiske-somerville-2015-city-of-heroes



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


uncleslayer 23.03.2015 19:06:11 отговори + 3 0
Хубав клип...прекрасна песен!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".