Гледайте свободно онлайн цялото шоу на METALLICA в Гластънбъри

29 юни 2014, 16:33 ч. 512 / 6 6
пред./следв.

   По-долу може да гледате свободно онлайн цялото шоу на METALLICA в Гластънбъри, заснето от "BBC". В 44-годишната история на фестивала "Glastonbury" американската четворка е първата метъл банда, която оглави събитието във вечерта на 28 юни. Въпреки противоречията сред посетителите и протестите, свързани с ловджийската страст на James Hetfiled, групата направи историческо представяне. Сетът на бандата започна с краткия филм "Glastallica", представящ традиционния английски лов на лисици и четиримата от METALLICA, облечени в костюми на мечки, в ролята на спасители на дивите животни.

   Освен това бандата показа и чувство за хумор, като продаваше на фестивала тениски с негативни цитати относно участието на METALLICA, а отпред на блузите е изписано "GLASTALLICA" в типичния стил на логото на групата. Щампата на тениските, както и филма "Glastallica", също може да видите по-долу.


metallica-glastonbury

още за:

MetallicaGlastonbury


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


АзьЯЬ 30.06.2014 20:36:05 отговори + 0 0
Мамка му... доста са остарели! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metfan 30.06.2014 17:53:12 отговори + 1 0
Колкото и шитня да изсипват върху Ларс и Металика, те са и ще останат най-големите в Метъл музиката !!! Всяка тяхна песен има индивидуалност, страхотна структура, текст, музика и най-важното, когато слушам техен албум не ми омръзва след 2-рата песен, както е при другите "невероятно технични" нови метъл бандички, които се размрънкаха напоследък! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metfan 30.06.2014 17:47:13 отговори + 0 0
Напълно съм съгласен с коментара на "Metalika for life"
I fuckin' hate hippies!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

@ Metalika for life 30.06.2014 09:22:23 отговори + 0 0
Не всеки 4-ти, а 4-ма от 5-ма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

асдф 30.06.2014 02:20:48 отговори + 0 0
ужасяващи сола на хамет Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Metalika for life 29.06.2014 21:46:14 отговори + 0 0
За пореден път хипарчетата се оказаха утайката на обществото! Нали всеки 4-ти искал да си продаде билета от фестивала заради Металика? Защо е пълно като не ги харесват? Защо се радват? Боклуци! Както казва Ерик Картман "I fuckin' hate hippies! I wish they die!" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".