Гледайте трейлър на исландския филм "Metalhead"

11 окт 2013, 13:35 ч. 990 / 1 5
пред./следв.
По-долу може да гледате трейлър на исландския филм "Malmhaus" ("Metalhead"), в чийто саундтрак са включени песни на JUDAS PRIEST, MEGADETH, RIOT, LIZZY BORDEN, SAVATAGE, RAMPART, SOLSTAFIR и др. Европейската премиера на лентата е днес, 11 октомври, в Исландия. Драмата на режисьора Ragnar Bragason вече бе представена през септември на международния филмов фестивал в Торонто. През октомври и ноември филмът ще бъде излъчван в европейските кина. Предстои и издаването на DVD.



metalhead movie

още за:

Metalhead
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Войс ъф лиднес 12.10.2013 12:42:15 отговори + 0 0
Точно пак мадамата им прави музиката да звучи така им уникален тембър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.10.2013 20:23:40 отговори + 0 0
Без мадамата Рампарт въобще нямаше да са известни толкова. Вярно има нещо специфично в гласа й, което не се харесва на всеки. Мен лично ми харесва страшно много, може би само малко анг. произношение трябва да подобри Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 11.10.2013 19:09:00 отговори + 0 0
Този филм, като му гледам специфичната тематика, или ще е голям удар, или ще е голяма боза. Ще го видим, мисля да му дам шанс...

PS: Rampart, всъщност свирят доста добре. Слушал съм им музиката, и честно казано си е мощна, ако човек е фен на европейския Heavy/Power, както съм аз, например. Свирят доста свежо, и според мен са съвсем адекватна конкуренция на колегите си от Западна Европа.

Но докато не си сменят вокалистката, ще си свирят по софийските клубове, тук-там на някой местен фестивал на Балканите, и в трибют албуми. Толкоз.

Понякога истината трябва да се казва - не може да пее тая мацка, и това е. Сигурно е невероятен човек, но музиката трябва само да я слуша - не да я възпроизвежда.

Съжалявам за откровения тон, но това са фактите, и който иска да се сърди, който иска да се обижда.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.10.2013 19:02:37 отговори + 0 0
Изглежда яко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.10.2013 14:03:52 отговори + 0 0
Евалата на RAMPART, че са успели да се набутат там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".