Гледайте целия новогодишен концерт на Jorn Lande и КИКИМОРА в Пловдив

4 яну 2016, 14:05 ч. 2108 / 7 6
пред./следв.

   За първи път от 13 години насам традиционният новогодишен рок концерт в Каварна не се състоя и бе отменен, въпреки предварителното му насрочване. На него трябваше да се изявят норвежкият вокалист Jorn Lande и групата на Николо Коцев КИКИМОРА. В последствие събитието бе преместено в Пловдив, след договорка между кмета Иван Тотев и бившият вече градоначалник на Каварна Цонко Цонев. Лайвът се състоя в Града на тепетата и бе пряко излъчен по "БНТ2". В последствие Lande и Коцев изпратиха на новия кмет на Каварна Нина Ставрева благодарствена картичка, с която обясняват, че концертът в Пловдив е минал много по-успешно след отказа крайморския град да се проведе в него. По-долу може да гледате пълен запис на шоуто от 31 декември 2015 г.:

 

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Трол2 5.01.2016 09:05:24 отговори + 1 0
Кикимора са гола вода.
Йорн е велик, винаги на ниво!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Koko 5.01.2016 07:23:39 отговори + 3 2
Кикимора.....-певец не знаещ песните!,очевидно зле с английския,крещящ високите тонове,вместо пеене......Николо.....самочуствие без покритие...фалшиви сола.....Без думи ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Никой 4.01.2016 20:37:26 отговори + 5 0
Браво, добро количество публика се е събрала...
Ако Цонко премести и феста някъде по в центъра на България, съвсем ще е екстра...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 4.01.2016 22:53:00 + 7 0
Искаме или не искаме, 2016 ще бележи смъртта на Каварна Рок. А и на Каварна. Благодаря, БСП! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lande 4.01.2016 18:13:11 отговори + 7 0
Jorn е велик! Очаквам отново да го поканят в Пловдив, очевидно е, че пловдивската публика го харесва а и кметицата му направи реклама. Днес по бТВ дори обсъждаха. :-))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 4.01.2016 14:22:46 отговори + 11 2
Доволен беше концертът! Кикимора ги изтърпяхме, но Йорн ни отвя главите. Супер много се кефя, че изпя "Lonely are the brave", очаквах я с голяма надежда! В началото нямаше много хора и сцената за жалост беше пред общината (точно до фонтана, което беше мега простотия!), но като цяло се получи добре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".