Гледайте видео към новия сингъл на Ville Valo "Loveletting"

8 апр 2022, 18:09 ч. 764 / 10 1
пред./следв.

   Както ви съобщихме по-рано днес, бившият фронтмен на HIM Ville Valo обяви завръщането си на музикалната сцена с издаването на нов сингъл, наречен "Loveletting". Той ще бъде включен в предстоящия самостоятелен албум на певеца "Neon Noir", който се планира да излезе в началото на 2023 г.

   За пролетта на идната година се планира и световно турне за промоцията на творбата. Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн официалния видеоклип към "Loveletting". Режисьор е Kim Koponen.

 

 

още за:

Ville Valo


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ивон 16.04.2022 13:11:16 отговори + 0 0
Интересен клип с много символи. Кара те да се замислиш. Виле Вало е много специален и фин изпълнител. Прекрасен е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".