Гледайте видео "тийзър" на новия албум на SLIPKNOT

10 май 2008, 01:19 ч. 208 / 6 5
пред./следв.
По-долу може да гледате двеминутен "тийзър" на новия албум на SLIPKNOT. Не очаквайте да чуете звуци от предстоящата творба, кадрите са по-скоро нещо като истинска закачка, отколкото анонс на музикално произведение.
   Наскоро SLIPKNOT пуснаха няколко свои снимки с причудливи нови маски, без да е ясно, дали това ще е новият имидж на бандата или отново е единствено с цел провокация (виж).

още за:

Slipknot


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ник 11.05.2008 20:25:47 отговори + 0 0
Това може да е реклама за всичко от поредия филм на псевдо ужасите до дамски превръзки.кой реши че има връзка точно със slipknot? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.05.2008 10:43:41 отговори + 0 0
а къде по-точно пише slipknot в клипа не мога да рзбера Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

disco партизан 10.05.2008 16:40:50 отговори + 0 0
на мен ми хареса, някак ефирно е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik Priest 10.05.2008 11:20:23 отговори + 0 0
Най-лесно загубените ми 2 минути от живота! Това дори и за филм на ужасите не става - изоставена къща, скърцащи панти, хлопащи прозорци.. и едно пиано в двора. Те това е "тийзъра" на новия албум на Слипнот. Ужас и безумие - една думичка не с казва, един човек не се вижда, един надпис не се прочита, но пък има умряла змия! УаУ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.05.2008 08:58:42 отговори + 0 0
голяма глупост Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".