Гледайте видеоклипа към първата нова песен на Brian May от 20 години насам "New Horizons"

1 яну 2019, 16:41 ч. 2012 / 10 3
пред./следв.

   Легендарният китарист на QUEEN Brian May издаде първата си изцяло нова самостоятелна песен от почти 20 години насам "New Horizons" като дигитален сингъл днес, 1 януари 2019 г. Композицията е написана от May и Don Black и получи своята световна премиера в главната квартира на НАСА в Мериленд.

   Brian посвещава песента на едноименната мисия на НАСА, чиято цел бе да изпрати космически апарат на най-далечно разстояние в цялата човешка история - отвъд Плутон - в крайните области на Слънчевата система.

   Както знаете, May има докторат по астрофизика и интересите и познанията му в тази област са значителни. Той дори участва като сътрудник при разработката на "New Horizons".

 

 

brian may



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kveben 4.01.2019 16:44:51 отговори + 3 1
При цялото ми уважение към Нийл ДеГрас Тайсън, ей това е най-готиния астрофизик на планетата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 2.01.2019 19:34:59 отговори + 9 1
Ами той Брайън Мей между другото има към сто и петдесет милиона долара, Бентлитата не са му проблем, а и е имал такива жени, каквито бръмчалките в България само могат да си мечтаят да бъдат някога. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

карапан 2.01.2019 10:06:35 отговори + 16 3
Човек може да кара Бентли и да му духа най-яката бръмчалка в България, но никога няма да е по-готин от Браян Мей - Доктор по Астрофизика и така лекичко китарист на Queen. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".