Гледайте видеоклипа на LINKIN PARK "Heavy"

9 мар 2017, 17:14 ч. 789 / 3 2
пред./следв.

   LINKIN PARK пуснаха и официален видеоклип към сингъла "Heavy"  с участието на хип-хоп/аренби певицата Kiiara. Песента ще бъде част от новия албум на групата "One More Light", който е насрочен за издаване на 19 май чрез "Warner Bros". Режисьор на видеото, което може да гледате по-долу, е Tim Mattia.

 

 

още за:

Linkin Park


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хаха 9.03.2017 19:45:40 отговори + 11 0
Песента не е лоша, но няма нищо общо с Линкин парк. По-добре да бяха стартирали група с друго име. Предполагам че аудиторията тук ще им даде да се разберат ; ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 9.03.2017 18:31:24 отговори + 1 5
Ако някога са наподобявали рок или метъл, вече са си чиста проба поп музика. Жалко, защото предните им три албума имаха потенциал ("A Thousand Suns" си беше истински шедьовър), като се има предвид акви емотии издадоха в началото на новия век. А сега наподобяват Maroon 5. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".