Гледайте видеоклипа на WOPS "Propaganda"

24 авг 2018, 16:57 ч. 686 / 7 0
пред./следв.

   В края на ноемрви 2017 г. WOPS издадоха своето второ EP "The Ink Thief", което беше предшествано от парчето "Tilt" и клип, в който момчета "слагат край на живота на едно злощастно пежо". Сега излиза вторият сингъл, с който бандата иска да затвърди звученето на диска. Песента се казва "Propaganda", по-долу може да видите и видеото.

   Парчето e подбрано като "любимо на публиката с заряда, който носи по време на живите изпълнения на бандата". WOPS "показват специално отношение към визията на клипа и връзката ѝ към тематиката на песента". Любопитен факт е, че клипът е заснет в столичния бар "Гарванът и Гюлето". Видеото е режисирано от Владислав Лаков. Зад камерата стои Гергана Божанова. Декорите и костюмите са дело на Маргарита Захариева, а колорист е Ести Мартинез де Албениз.

 

 

още за:

Wops


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".