Гледайте видеото към кавъра на Udo Dirkschneider на "Kein Zuruck" на WOLFSHEIM

18 мар 2022, 12:43 ч. 946 / 6 3
пред./следв.

   След малко повече от месец, на 22 април, емблематичният германски вокалист Udo Dirkschneider (U.D.O., екс-ACCEEPT) ще издаде албум с кавъри. Дискът е озаглавен "My Way" и ще бъде пуснат на музикалния пазар чрез "Atomic Fire Records".

   С излизането на творбата певецът ще отбележи своя 70-и рожден ден. Албумът ще съдържа 17 кавъра на песни, които са оказали голямо влияние върху Udo през годините.

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн официалния видеоклип към кавъра на "Kein Zuruck", чиито оригинал е на немското даркуейв дуо WOLFSHEIM.

още за:

Udo Dirkschneider


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Real ACCEPT / Udo fan ! 22.04.2022 20:24:55 отговори + 1 0
Моят METAL GOD !
Слушах албума , но с нетърпение чакам поръчания My Way Earbook .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 18.03.2022 15:09:56 отговори + 12 0
Великан! Самотен на върха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 18.03.2022 12:57:23 отговори + 14 1
Звучи много приятно- тази дрезгавина в гласа на Удо ме е привличала винаги. Точно нея свързвам с рок музиката и не всички вокалисти я притежават.Чакам албума и версията на,,Jealousy,,-Frankie Miller- много ценна за мен... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".