Гледайте видеото към "римейка" на "Dr. Stein" на HELLOWEEN

23 дек 2009, 22:06 ч. 320 / 7 65
пред./следв.
Както знаете, HELLOWEEN ще издадат юбилеен албум, озаглавен "Unarmed - Best Of 25th Anniversary", на 29 януари. Дискът ще включва записани наново версии на класически песни от цялата история на бандата. Ето и видеото към преработката на хита "Dr. Stein":

още за:

Helloween


Коментари   (65)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


bateharo 19.02.2010 13:32:51 отговори + 0 0
Поствам този коментар тук,тъй като нема възможност да се коментират ревютата .

Прочетох ревщто за юбилейния албум на хамбургските тиквени веселяци и...останах неприятно изненадан и меко казано-отвратителмно ревю написано с огромна тенденциозна лична обремененост и пристрастност от автора,който явно е забравил да бъде поне малко безпристрастен и да се опита да даде нормален анализ на музиката в албума.
По долу съм описал накратко моето мнение з авъпросният диск.
Само искам да отбележа,че когато се оценява музика с кавър версии необходимо е да се тръси стойностното и реалното възприятие на новите версии.
Не е задължително да има тотално съвпадение или различно метално превъплащение на оригиналите.
Майсторството на повторния запис е именно по-коренно различен начин да представиш красотат на самата композиция ,да дадеш различен прочит и да покажеш нов път.

В заключение:
На мене мног повече ми харесват оригиналните версии на песните,но и в този им вариант усещам величието на композициите,красотата на музиката и особено с включването на пражката филхармония и баладичното представяне на некои спийд/пауър парчета на Хелоуийн с епрекланям пред музикалния гений на творците от Хелоуийн!
Наздраве!

п.п. Не искам лично да засегам или да обиждам автора на ревюто.
Просто квалифицирах неговото лично пристрастие,което обаче според мен не би требвало да взема връх в едно официално ревю.
Но той иома своето право да пише каквото прецени-а аз моето да не съм съгласен с него!

п.п.п. аз също съм по-голем фен на албумите с киске,както и автора на ревюто.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

petar88 6.01.2010 09:07:02 отговори + 0 0
HELLOWEEN са направили много смел,разчупен,интересен албум-изненадоха ме приятно.
Макар и аз да предпочитам старите версии на песните-но все пак тва са нови аранжименти и са добри музикални изпълнения.
Е,ама не било чист хеви метъл-и кво от тва?!Аз ако искам да слушам тези песни в хеви метъл стил-пускам си старите версии.Та нали тъкмо за тва се правят нови версии-да покажат другата различната страна на музикантите,да разкрият нови възможности и да покажат различната красота на композициите.
Песните са много добри-професионално изпипани с многo акустика,с класическо и симфонично звучене даже има и джаз елементи-РЕСПЕКТ!!!

Минко,това,че ти(и подобни на тебе) немаш уши за различната музика си е лично твой проблем и не е повод да нападаш така новият албум на тиквите:-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

don huan 5.01.2010 10:07:32 отговори + 0 0
По точно казано то колегата Минко Танев не може да баде - ГАВРА! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Минко Танев 29.12.2009 09:55:19 отговори + 0 0
Ужас!
Просто няма по какъв друг начин да квалифицирам този албум на Тиквите. Вярно, че още от предишните два албума се носеше аромата на криза, ама това което са направили е върха на безпомощността. По шестобалната система давам -1 на албума. Чух го цели два пъти - втория път от уважение към групата, а и за да го плюя, където сваря. Това не е смешно, то дори не е и трагично, това е пълен АБСУРД! Хелуин са си направили такова сепуко, че едва ли някой друг може да им причини нещо по-лошо вече. Тук не става въпрос за спор дали Киске или Дерис пее песните. Проблема е в тоталната ЛИПСА на идеи от страна на музикантите. Точно и поради тази причина създадоха това.....нещо/Много ги уважавам като група, ама точно това не е музика/.
Съжалявам ако Ви звуча твърде крайно, но това е една от най-любимите ми групи и не мога да преглътна лесно тази ГАВРА!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stiv 29.12.2009 01:45:51 отговори + 0 0
Helloween са една от малкото групи, които успяха да напуснат пластмасовия немски шаблон и този аранжимент го потвърждава. Дано има повече хора, които да оценяват разумната промяна... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Moonshine 28.12.2009 13:27:24 отговори + 0 0
Този вариант не може да се сравнява изобщо с класата на оригинала и гласовите възможности на Киске, но е направен по забавен и интересен начин. Видеото си е за фенове на Анди Дерис и новите Helloween и който ги харесва такива, каквито са в момента, ще го оцени Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Петран 28.12.2009 03:31:01 отговори + 0 0
Жалко за хубавите Хелоуин. Това не е групата с която израснах и обичах безумно. Това са измислици премислици. Добре че има още кой да прави як немски пауър метъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.12.2009 11:39:53 отговори + 0 0
направиш ли глупост - има стотици начини да я оправдаеш...
но тя си остава глупост
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

димо имортъла 27.12.2009 10:47:34 отговори + 0 0
ебаси метала! нямам думи просто! зле! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хетеро 27.12.2009 09:16:02 отговори + 0 0
Бее, малко педалско звучи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


powerwolf 26.12.2009 14:37:29 отговори + 0 0
Повече си харесвам старата версия,но клипчето е хумористично,песента не е лоша.Поздравления все пак за иновативния и смел албум за групата.
п.п. Ето тва е най-яката песен в юбилейния албум-направо размазва:
http://vbox7.com/play:2b4a05fe
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dragonkill 25.12.2009 23:03:30 отговори + 0 0
Браво на HELLOWEEN за смелото решение!
Не е лошо клипчето и песента е интересна.
Аз също харесвам много повече старите неща,но ако искам да ги слушам си ги пускам от диска-не ми трябва на ново ремастерирани и пуснати в диск-аман от смешни и еднообразни компилации.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bateharo 25.12.2009 22:56:17 отговори + 0 0
Ясно-има разделение,както и предполагах :-0
Но скъпи метални съратници-не с егневете-на когото не му харесва-си пуска Кийпърите или Дарк райд и така ;-)
но з атези,коиот имат по-развити уши и понекога с евслушват в по-различни неща-този албум е ценен бисер в огърлицата на презаписаните песни .Защото малцина с агрупите,които с атолкова смели и записват с ъс съвсем различен аранжикмент и с изцяло различна гледна точка старите си парчета-вс епак пичовете от Хелоуин са големи творци и музиканти и го доказват з асетен път.
Новият им албум е много забавен,приятен,малко лежерен и много различен!
Но големите музиканти именно за това са такива,за да могат да си позволат да прават коренно различни неща и да ги прават професионално и с много музика и забавно.
Е много мейнстрийм има....но тва е положението.
Има много оркестрации и участва пражката филхармония,много гост вокалисти,доста различни инструменти сечуват,както и в отделни песни има и прогресив елементи и влияния от джаз,суинг,ритъм & блус и поп рок.
Най-много ми харесва над 17 минутната епика(може би еретична за едни,неразбрана за други,интересна за трети и,харесвана от четвърти и възхвалявана от пети..),която свързва в едно 3те основни линии на к
Кийпърите!
Юбилейният албум е един малко по-различен Хамелеон :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

slaytanic 25.12.2009 22:40:11 отговори + 0 0
жалко эа хубавата песен.Важното е че ще видим пак GAMMA RAY. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

deep purple 25.12.2009 21:19:51 отговори + 0 0
Ебати простотията... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Симо от Варна 25.12.2009 20:05:54 отговори + 0 0
Свежо! Надявам се да направят нещо като " Хамелион ".Би се получило много разчупено. Надявам се също да си намерите чувството за хумор да освободите мозъците си. Весели празници! Наздраве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

МИЛОРД Атанас 25.12.2009 19:41:21 отговори + 0 0
Това е най-малумния и тъп клип който някога съм гледал! А песента е наакана от лигня.Ама то те HELLOWEEN винаги са си били лигави до мозъка на костите,така че не се очудвам...албума е също толкова излишен също както и групата ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 25.12.2009 18:54:51 отговори + 0 0
Бтв, Бизаро, клипът илюстрира текста на песента доста буквално. Само да кажа... За какво подражаване става дума тогава? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 25.12.2009 15:30:38 отговори + 0 0
Кому е нужен албумът ли? На тези, които ще го чуят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Донев 25.12.2009 13:15:18 отговори + 0 0
Къде е хеви метъла тука???
Забавен клип, ама това е всичко.
Позволете да си пусна истниските албуми на Хелоуин и да спра да пиша безсмислени коментари
Айде весели праници!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Svil 25.12.2009 11:41:16 отговори + 0 0
И кому е нужен този албум питам аз? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kiske 25.12.2009 10:06:59 отговори + 0 0
Слушах вече целия албум,просто нямам думи-СТРАХОТЕН!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.12.2009 02:43:52 отговори + 0 0
Всъщност Влади е много прав - на който не му харесва, има си оригинала, да слуша него.
Евала на групата за този си ход. Клипа и музиката са много свежарски и забавни.
Мисля, че групата целяо да се спре с това, което повечето коментари отдолу показват, а именно вечната дискусия Дерис-Киске.
Киске го няма, приемето го. Има си своите солови албуми, щом ви е мъчно - слушайте тях. Тиквите очевидно се стараят да се измъкнат от неговата сянка и да докажат, че всъщност Киске не е Helloween, за което им казвам едно голямо "Браво!" :]
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Влади 24.12.2009 23:31:57 отговори + 0 0
Абе пичове стига сте коментирали глупости,аз съм луд фен на Хелоун и мога да кажа че клипчето е забавно наистина.Знам и аз предпочитах за годишнината си да издадат нов албум примерно,но и това ще стане до 1-2 години.А клипа наистина си е доста интересен,а и версията на песента не е лошо,аз ако я искам същата пускам си Кийпъра и готово.Добро е според мен чакам албума да излезе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе! 24.12.2009 22:28:10 отговори + 0 0
Не слушам Хелоуийн от 92-ра, но за сметка на това всички албуми преди това са ми много любими. Все още знам и текстовете наизуст. Но това, което чувам е нещо ужасно!!!

@ Моридин. Разбира ти главата от суинг, фюжън и т.н. "джазгии", щом не различаваш дори на картинка саксофон от тромпет.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Nevermore 24.12.2009 21:56:21 отговори + 0 0
Горкият Анди. Ужасно жалко и измъчено пее.
Продуцента на кайма, а Вайкат в Белене!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.12.2009 19:33:31 отговори + 0 0
Такива неща се правят на сцена пред избрана публика, а не да се издават в албум... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.12.2009 18:20:04 отговори + 0 0
Бах сериозните хеви мьетъли... Много си е яко даже, баси еднопосочните магарета сте повечето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

New Age Messiah 24.12.2009 17:18:49 отговори + 0 0
Фен съм на групата от близо 20 години, но не мисля, че това е начинът за отбелязване на годишнина. Вярно, получило се е интрересно, допри може да се каже, че е приятно за слушане. Но за мен това не е начинът. Щях да се израдвам много повече ако бяха взели най-добрите си песни от това време и ги бяха ремастерирали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.12.2009 16:27:38 отговори + 0 0
ужасно е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


stormbringer 24.12.2009 14:30:51 отговори + 0 0
http://vbox7.com/play:5c1facb8 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хм 24.12.2009 13:25:50 отговори + 0 0
няма го видеото Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

satanas 24.12.2009 13:03:59 отговори + 0 0
Невероятно е аранжирана The Keeper's Trilogy, колкото до останалите песни...
Освен това аз също не мога да понасям Andy, лигоч мръсен. Това не е глем рок, за да се прави на маймуна, но на Вайкат явно така му харесва...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 24.12.2009 12:45:52 отговори + 0 0
Изгледах го... Абе... Получило се е, като че ли... Готин клип, забавен... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bateharo 24.12.2009 12:27:15 отговори + 0 0
Хайде малко по-шеговито,но сериозно да ви кажем и мойто мнение;-)
Интро:
Аз съм радикален,болен,умопомрачен фен на хамбургската тиквена банда.По-принцип съм върл фен на по-твърдите неща и особено на спийд,траш,хеви метъл-и то най-вече на олд скул метъла!
Но имам уши и за разлкичната старна на метъл рока,дори за музика различна от праведната-макар и редко ,но понекога слушам класическа музика,много прогресив,опера,по-умерен джаз,суинг,ритъм & блус,автентични народни бг песни...

теза:
Определено предпочитам стария вариант на песента.
Но новата версия е много интересна,различна,с доста променен аранжимент .В музиката има както тежък саунд,така и доста влияния от джаз,суинг,алтърнатив ,мнмого допълнители вокали.
Определено доста разчупена и много забавна песен!
Клипчето е наистина много добро и забавно.

заключение;
Разбира се твърдолинейните дай хард метъл маниаци хич нема да долюбват тази песен,но всеки има право на мнение.Много от по-периферните рок и метъл фенове може пък именно с тази песен да открият групата ,да се заинтересуват за оригинала и да се зарибят още повече за каузата на праведната музика...

Весели празници и наздравееееее!!!!

бонус инфо:
който иска да чуе песента може да го стори в вбокс7-там вс еощре може да се види клипа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тигър 24.12.2009 11:16:32 отговори + 0 0
This video is no longer available due to a copyright claim by Helloween GBR. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 24.12.2009 10:41:29 отговори + 0 0
към последния анонимен:това ,че хората си исказват мнението,професоре,и то не е възхваляващо не означава че са хейтъри.а който си прави каквото си иска не може да чака задължителни аплодисменти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kiske 24.12.2009 10:38:53 отговори + 0 0
Браво!!!Страхотна преработка на песента.На мен ми звучи малко в стил от албума им ''ХАМЕЛИОН'' ,които е страшно музикантски.Явно вече и останалите в групата се чувстват дорасли като Киске тогава и записаха песни в стил ''ХАМЕЛИОН''.Дано никои не напусне след издаването на албума.Аз го очаквам с нетърпение и смятам,че ще бъде един от най-хубавите албуми на ХЕЛОУЙН!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

60stak0v14 24.12.2009 10:16:29 отговори + 0 0
"немското чувство за хумор" е като "темпераментната британска душевност". т.е. - такова нещо няма. това тука е най-обикновена дебелашка шега. каквато Хелоуийн винаги са били. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 24.12.2009 10:03:14 отговори + 0 0
Helloween за поредене път си показват (немското) чуството за хумор, което не винаги се разбира, както е и в този случай. За мен това е забавно, тъй като нямам носталгия по Keeper-ите, пък и последният им хубав албум беше Dark Ride, така че нека да се забавляваме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 24.12.2009 09:45:28 отговори + 0 0
Хахахахахаха
Пожелавам на всички хейтъри някой ден да могат да си позволят да правят каквото си искат.
Хахахахахаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

galeff 24.12.2009 09:20:37 отговори + 0 0
Ебати лигльовците. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.12.2009 09:16:44 отговори + 0 0
Оставиха ме дълбоко замислен ...

Мда.. =D
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бобз 24.12.2009 09:02:50 отговори + 0 0
Аз пък спрях да ги слушам заради него, хе хе! Обаче в Pink Cream 69 си беше съвсем на място! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MORTY 24.12.2009 08:33:55 отговори + 0 0
Това според мен е нож с две остриета,вярвам всички помнят какво последва след издаването на Хамелеон от 93-та!Албума беше страхотен,но не беше и малка част от Хелоуин!Това се случва и сега,явно машината за пари вече действа на пълни обороти!Като цяло звучи веселяшко и леко просташко,но да беше дело на група,която не е Хелоуин!Има и добрата страна,дано това е края на мъчението Хелоуин!Не ме разбирайте грешно,но вече хората трябва да поемат в друга посока,всеки сам за себе си!Искрено се надявам някога Анди Дерис да се върне в Pink Cream 69,та макар и само концерти или един албум!Да,единствено съм фен на него,слушам Хелоуин само заради Дерис и то песните които прави!Това си е лично мое мнение и не искам никой да се ангажира с него! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Bizarro 24.12.2009 06:49:53 отговори + 0 0
Ето, че доживяхме Хелоуин да правят клип, чрез който подражават на Едгай (по немско купонджийство), които подражават на Хелоуин.
Да не говорим за Стратовариус, които са Хелуин на бързи обороти, а пък Фрийдъм Кол са Стратовариус на бързи обороти... а пък те Хелуин взеха китарист от Фрийдъм Кол... някак си порочен кръг ми се струва. Майката взе да суче от телето. Срамота!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.12.2009 04:41:22 отговори + 0 0
Хахахахахаха
Добре че не съм фен на Хелоуийн!
Голям удар под пояса!
Германци, които се опитват да са...хумористични...
Хахахахахаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wargasm 24.12.2009 04:08:09 отговори + 0 0
Това не са тромпети, а саксофони бе, профани такива... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fallen_1 24.12.2009 01:10:12 отговори + 0 0
Оставиха ме дълбоко замислен ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бобз 24.12.2009 00:51:33 отговори + 0 0
Като дърт фен на стария Helloween си казвам, че версията ми се вижда просто безмислена, а и не харесвам особено ска - то не са само тромпетите, а и китарите, ама феновете на Анди може и да се кефят, няма значение - важното е веселба да има!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Demondeiside 24.12.2009 00:45:05 отговори + 0 0
фен съм на helloween от около 18 години но това за мене е една голяма помия която сами са направили паднаха ми в очите. сами се иронизират Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bobby 24.12.2009 00:19:14 отговори + 0 0
А да и поздрав с All Over The Nations. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bobby 24.12.2009 00:17:55 отговори + 0 0
Съжалявам, но не мога да приема това. Фен съм на групата, но нямам намерение да слушам този албум, камо ли да си го купувам, защото аз си купувам по принцип музиката. Да не говорим че слушам и друго освен Трю Метъл. Това е албум за най-върлите им фенове според мен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.12.2009 23:46:03 отговори + 0 0
-10 за поста на Моридан. Ако ще правиш намеци, че си гей "слушам метъл но толерирам тромпети, толкова ми е широк..... кръгозора" бегай на сайта на бтв Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie 23.12.2009 23:32:48 отговори + 0 0
* "МоридИн" исках да кажа (напиша), сори за грешката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ronnie 23.12.2009 23:31:41 отговори + 0 0
+1 за поста на Моридан. А на анонимния му препоръчвам да отиде на концерта на Cherry Poppin' Daddies, та да се образова малко музикално.

На мен тази версия всъщност ми харесва, забавна е, включително и самият видео клип, най-добрият, който Helloween са правили от доста време насам.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Norum 23.12.2009 23:31:28 отговори + 0 0
Еваларка на Helloween! Долу накой умник написал поп, много се смях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 23.12.2009 23:08:40 отговори + 0 0
би било яко това да е версия на друга група...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 23.12.2009 23:07:48 отговори + 0 0
в крайна сметка езика е метафора,така че всеки разбира какво е казал анонимния.по-добре не се назовавай "слушащ метъл",ами иди в "стани богат",многознаещ и разбиращ Моридине :РрР
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Slayer 23.12.2009 23:01:01 отговори + 0 0
Това не е Helloween!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Моридин 23.12.2009 22:57:54 отговори + 0 0
Пичове. Най-вече драгият Анонимен.

С такива като вас, понякога ме е срам да се зова слушащ метъл.

!!!

Елементарната обща култура подсказва, че това е всичко друго, но не и поп. Най-малкото, тоя тромпет да ви нашепва за някой друг стил...? Не.

'Щото сте леко прости. Каквото не е пилене с дисторшън, значи ще е поп, ма независимо дали е всъщност джаз, ритъм и блус, блус, поп-рок, суинг, фюжън, ала-бала.

Честно казано, въпреки че тоя римейк трудно го понасям, го предпочитам в пъти повече пред това просто да запишат песните в същия вариант с леееееко и едва забележимо променен аранжимент, както правят повечет.

Казах и сложих край на патетичното си лирично отклонение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alabala 23.12.2009 22:54:23 отговори + 0 0
Тотално обезобразяване на тази толкова готина песен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.12.2009 22:26:36 отговори + 0 0
тези са решили да стават поп група
не поп метъл
ПОП
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 23.12.2009 22:24:30 отговори + 0 0
Хъхъ, готино, макар да прилича на всичко друго, но не и на Helloween. Странно, че отдавна не ги бях слушал, а днес цял ден си въртях парчетата от Кийпъра...сега гледам - пуснали клип на римейк Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Crue Fan 23.12.2009 22:20:26 отговори + 0 0
егати фекалиите... винаги са ми били симпатични ама тва не се слуша..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".