Glenn Danzig разкри списъка с песни на албума си с кавъри на Elvis Presley

6 апр 2020, 08:45 ч. 843 / 8 2
пред./следв.

   Glenn Danzig ще издаде албума си с кавъри на рокендрол легендата Elvis Presley "Danzig Sings Elvis" на 17 април. По-долу може да видите и пълния списък с песни.

   Концертите за промоцията на диска, които трябваше се състоят на 17 и 22 април в Сан Франциско и Лос Аджелис, са отложени за края на юни или юли. Причината е забраната за публични събирани в САЩ заради пандамеята от коронавируса COVID-19.

   Траклистът на "Danzig Sings Elvis" е както следва:

01. Is It So Strange
02. One Night
03. Lonely Blue Boy
04. First In Line
05. Baby Let's Play House
06. Love Me
07. Pocket Full Of Rainbows
08. Fever
09. When It Rains It Really Pours
10. Always On My Mind
11. Loving Arms
12. Like A Baby
13. Girl Of My Best Friend
14. Young And Beautiful

 

още за:

Glenn DanzigCovid-19


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен...Но Красив! 6.04.2020 16:19:59 отговори + 0 1
Добър музикант, противен човек. Все пак това би могло да е обещаващо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Occulta 6.04.2020 14:24:55 отговори + 2 2
Често подценяван и заслужено хулен заради нелепите си изказвания ("Отказах наркотиците на 15 години"), Данциг е отличен композитор с неповторим стил и влияние върху тежката музика. Наскоро си припомних Danzig IV - чудесен албум с много разнообразни песни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".