Glenn Hughes е претърпял сърдечна операция с почти фатални последствия през 2013 г.

20 май 2014, 21:59 ч. 363 / 3 2
пред./следв.

   В скорошно интервю легендарният вокалист и басист Glenn Hughes (BLACK COUNTRY COMMUNION, DEEP PURPLE, BLACK SABBATH) разкрива, че през миналата година е претърпял операция, при която е била сложена изкуствена клапа на сърцето му. Малко след това са се появили "почти фатални" усложнения, но музикантът е успял да се справи с тях благополучно. "По някакъв начин не бях уплашен. Бях сигурен, че ще се оправя и всичко ще е наред. Но съм изключително благодарен, че съм още тук", коментира той. Hughes споделя и че е доволен, че на 62-годишна възраст още може да практикува занаята си след злоупотребите с алкохол и наркотици в миналото.

 

Glenn Hughes Каварна

още за:

Glenn Hughes


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 21.05.2014 16:28:51 отговори + 1 0
то може и злоупутребите да са го запазили жив до сега Половината си живот като изкараш в друго измерение без тревоги и проблеми - гаранция за дълголетие шегичка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

areuexperienced 21.05.2014 16:09:24 отговори + 1 0
Да бъде жив! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".