Glenn Hughes разкри заглавието на новия си албум

2 фев 2008, 23:32 ч. 180 / 3 3
пред./следв.
Легендарният вокалист и добър приятел на България Glenn Hughes (DEEP PURPLE, BLACK SABBATH) разкри заглавието на предстоящия си нов албум. Творбата ще се казва "First Underground Nuclear Kitchen" и ще излезе в първата седмица на месец май.
   В други новини, в настоящото тур-разписание на певеца засега не присъства България. На не едно от трите си шоута тук през 2007 г. бележитият музикант обеща, че ще се видим отново през 2008-а, но засега няма планирано ново посещение у нас, въпреки насрочването на дати в държави като Чехия, Унгария, Словакия и Словения.

още за:

Glenn Hughes


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Elnahir 5.02.2008 10:08:38 отговори + 0 0
Ще е хубаво, ако дойде в Пловдив, да не се засича концерта му като последния път със Sabbath или с някоя друга голяма група. Толкова жестока гавра (колко, 100 билета ли бяха продадени?) не мога да се сетя.. Просто мъка.
Но хич няма да откажа да дойде под тепетата Gughes.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bla bla 4.02.2008 21:05:41 отговори + 0 0
never ever hughes in filibeto Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.02.2008 12:04:13 отговори + 0 0
Господи,дано дойде в България ,че вече 20 пъти изпуснах да го гледам.Само да е в Пловдив. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".