Glenn Hughes с два концерта у нас през месец май

23 яну 2009, 10:01 ч. 674 / 7 4
пред./следв.
На официалния сайт на бившия вокалист от DEEP PURPLE и чест гост на България Glenn Hughes са обявени поредните две дати за концертни участия на изпълнителя у нас. Дежурното гостуване в град Каварна на централния площад ще се състои на празника на града - 6 май, а четири дена по-късно, на 10 май, жителите на град Кюстендил ще могат да чуят "Гласът на рока". Мястото е площад "Велбъжд", а концерта се организира от община Кюстендил.

   И нещо интересно около концерта в град Каварна - на него, като част от сета, Glenn Hughes ще изпълни целия албум "Burn", а песните ще бъдат в реда, който знаем от оригиналната плоча. "Burn" е първия албум, който Glenn Hughes записва с DEEP PURPLE през далечната 1974 г. В него заедно с Hughes, вокалист е и David Coverdale. Все още не се знае дали същото ще се случи и на концерта в град Кюстендил.

още за:

Glenn Hughes


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Neon Knight 23.01.2009 14:15:14 отговори + 0 0
"В него заедно с Hughes, вокалист е и David Coverdale. Все още не се знае дали същото ще се случи и на концерта в град Кюстендил."

А дано се случи! Тогава всякакви колебания, дали да отида или не, изчезват!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal fan 23.01.2009 13:15:49 отговори + 0 0
Митак,ти къде живееше,че забравих... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mort 23.01.2009 11:30:25 отговори + 0 0
yeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaah! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 23.01.2009 10:28:33 отговори + 0 0
отдавна не съм ходил в кюстендил ще взема да прескоча! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".