Glenn Hughes се присъединява към THE DEAD DAISIES

29 авг 2019, 07:59 ч. 2007 / 3 4
пред./следв.

   Супергрупата THE DEAD DAISIES обяви поредната неочаквана промяна в състава си. Вокалистът John Corabi и басистът Marco Mendoza напускат, а на тяхно място ще бъде един единствен музикант - легендарният Glenn Hughes (DEEP PURPLE, BLACK SABBATH, BLACK COUNTRY COMMUNION).

   Така в момента бандата става квартет с участието още на китаристите David Lowy и Doug Aldrich (DIO, WHITESNAKE) и барабаниста Deen Castronovo (JOURNEY, Ozzy Osbourne). В момента THE DEAD DAISIES са в студио и работят по следващия си албум, който се планира да излезе през 2020 г.

 

glenn hughes



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


cruehead 7.09.2019 12:19:22 отговори + 1 0
Corabi е звяр, но вече при наличието на Hughes и Castronovo, няма какво повече да се желае във вокално отношение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Калоян 29.08.2019 13:19:04 отговори + 7 0
Имат страшни парчета с бившия (вече) вокалист, Много ми е интересно да чуя Hughes, това е една промяна в състава, която може да тръгне по много пътища, дано пътя е само един, нагоре! Рока е вечен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 29.08.2019 12:56:29 отговори + 4 3
Гледах ги преди време с Кораби, нищо особено не са. Дано с Хюз мръднат малко по-нагоре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дано 29.08.2019 18:25:44 + 3 1
Направо си биеха на чиста скука даже. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".