Glenn Hughes ще отбележи 50-годишнината на албума на DEEP PURPLE "Burn" със серия от концерти

5 фев 2023, 11:52 ч. 717 / 9 3
пред./следв.

   "Гласът на рока" Glenn Hughes (DEEP PURPLE, BLACK SABBATH, BLACK COUNTRY COMMUNION, THE DEAD DAISIES) ще предприеме самостоятелно турне, което започва през месец май, за да отбележи 50-годишнината на класическия албум на "Пурпурните" "Burn", първи с негово участие.

  Творбата излиза през 1974-а, като е записана през ноември 1973-а, и също така е дебютна за неизвестния дотогава вокалист David Coverdale. Самият Hughes освен на бас участва и с ко-вокали в записите на албума.

   Към момента са обявени дати само за Испания и Португалия от 10 до 17 май. Към певеца ще се присъединят Soren Andersen (китара), Ash Sheehan (барабани) и Bob Fridzema (клавишни).

 

Glenn Hughes



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Разбирач 5.02.2023 18:54:00 отговори + 7 0
Да го викат направо с тоя сет като хедлайнер на втората вечер в Мидалидаре и да се разцепваме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellrider 5.02.2023 12:12:41 отговори + 13 0
Не е точно беквокал,а си е направо ко-вокал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 5.02.2023 12:18:50 + 7 0
Приемаме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".