Glenn Tipton е взел решение да се оттегли от концертите на JUDAS PRIEST преди само пет дни

14 фев 2018, 08:35 ч. 2084 / 12 6
пред./следв.

   В понеделник изненадващо дойде новината, че "двойната китарна атака", запазена марка на JUDAS PRIEST, ще бъде без единствения останал музикант от оригиналното дуо Glenn Tipton на предстоящите концерти на групата.

   Въпреки че е бил диагностициран с ранен стадий на болестта на Паркинсон преди десет години, китаристът е взел решение да се оттегли от активна концертна дейност едва преди пет дни. Той не напуска JUDAS PRIEST и ще продължи да композира и записва с бандата, но няма да участва пълноценно в изпълненията на живо. Той ще излиза като гост на някои песни, а на негово място ще бъде продуцентът и бивш китарист на SABBAT Andy Sneap.

   В скорошно интервю вокалистът Rob Halford коментира ситуацията и споделя още, че всяка поява на Tipton на сцената ще бъде специален момент, тъй като това може да е както първа, така и последна негова изява на живо след оповестяването на болестта му.

   В България очакваме JUDAS PRIEST в Пловдив на 21 юли като едни от хедлайнърите на фестивала "Hills of Rock" (поръчай билет онлайн). Вече става ясно, че групата ще бъде със Sneap, а Glenn може да се появи за отделни песни.

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Машалла 14.02.2018 21:19:27 отговори + 1 15
Уфф. Тъжно е. Обаче не ми дреме, аз вече не слушам тези дъртите групи. Макар и да започнах с тях преди 35 години, вече не ме интересуват ни джуджас ни мейдън ни разни архаични метъли. Опитвам се ( и все по-успешно) да ходя по международните супер фестивали със съвременните яки метъл групи, дето няма да видиш дъртозите (като мен). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 14.02.2018 15:18:21 отговори + 19 1
За мен Джудас бяха до тук. За жалост времето си мина и ще ставаме често свидетели на такива неща с любимите ни групи ;( Не е въпросът някой да им изсвири нещата......самото присъствие на Глен и К.К. беше магия. Много тъжно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

псевдоним без име 14.02.2018 16:15:09 + 3 10
Бъди като Име без псевдоним! Пусни някоя обида по адрес на Роб Халфорд, а и на Джудас като цяло. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

................. 14.02.2018 11:05:02 отговори + 12 2
Да не стане като с AC/DC? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 14.02.2018 14:12:38 + 10 1
То стана. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ohoboho 14.02.2018 09:53:30 отговори + 12 1
жалко... началото на края за Metal Gods... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".