Glenn Tipton излезе на сцената с JUDAS PRIEST за биса на концерт в Нюарк

21 мар 2018, 08:31 ч. 2880 / 4 5
пред./следв.

   Оттеглилия се от активни участия на живо поради заболяване китарист на JUDAS PRIEST Glenn Tipton излезе на сцената за три песни бис на концерта на бандата в Нюарк, Ню Джърси вчера, 20 март. По-долу може да видите фен видео от изявата на Tipton.

   Музикантът разкри, че страда от болестта на Паркинсон през миналия месец и остава в JUDAS PRIEST, но без да свири на концертите, като е възможно да излиза като гост за отделни парчета. Негов заместник към момента е продуцентът Andy Sneap.

  В България очакваме JUDAS PRIEST в Пловдив след точно четири месеца - на 21 юли като едни от хедлайнърите на фестивала "Hills of Rock" (поръчай билет онлайн).

 

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Добри 21.03.2018 20:22:52 отговори + 5 0
Страхотен албум,а на Глен съм фен от 86 г.очаквам да го видя отново в Пловдив Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 21.03.2018 19:23:43 отговори + 8 0
Благодаря ти Глен за всичко което си направил. Ти си БОГ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Елегия за големите артисти 21.03.2018 08:51:53 отговори + 29 1
Ето така си отиват, един по един, пред очите ни Големите............ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

млад кокос 21.03.2018 09:29:11 + 0 33
Научи се да пишеш първо, а след това говори за Големите! Ясно ли ти е?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Елегия за големите артисти 21.03.2018 16:47:11 + 10 0
Елегията е жанр в лирическата поезия, който възниква в Древна Гърция като стихотворение в дистихони (двустишия) с различно съдържание, например възхвала на граждански или военни добродетели, жалба за паднал боец.

Ти какво? Искаш да ти спазвам граматическите правила в поезия ли? И какво точно съм сбъркал?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".