GLORYHAMMER са завършили записите на новия си албум

2 юни 2015, 19:35 ч. 452 / 7 0
пред./следв.

   GLORYHAMMER, страничният проект на лидера на шотландските "пирати" ALESTORM - Christopher Bowes, са привършили записите на новия си албум, наречен "Space 1992: Rise of the Chaos Wizards". Групата разпространи следното съобщение: "Днес се случи паметно събитие в историята на Dundee... беше завършен официално новият шедьовър на GLORYHAMMER - "Space 1992: Rise of the Chaos Wizards". В момента мастер дискът на албума лети стремително на крилете на могъщ галактически орел към щаб-квартирата на "Napalm Records" в Австрия. Скоро ще разкрием повече подробности, включително цялата обложка, траклиста и датата на излизане на пазара. Бъдете готови... обратното броене за унищожението на Вселената вече започна."

 

glory-hammer-2015-part-cover

още за:

Gloryhammer


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".