GODSMACK ще свирят целия си първи албум на голямо световно турне през 2018-а

25 апр 2017, 05:24 ч. 2807 / 8 0
пред./следв.

   В скорошно интервю фронтменът на GODSMACK Sully Erna говори за новия албум на бандата, по който се работи в момента и който се очаква да излезе до края на годината. Музикантите не са искали паузата между него и предишния й диск да е толкова голяма, но обстоятелствата са се стекли така. С предстоящата творба групата ще отбележи и своята 20-годишнина. Също така, през 2018-а се навършват две десетилетия от издаването на едноименния дебют на GODSMACK.

   По повод този юбилей бандата ще направи "голямо световно турне" през 2018 г., на което ще изпълнява цялата творба. GODSMACK планират и специално сценично шоу за тази обиколка. Дали при това Sully Erna ще удържи обещанието си България да е "един от главните му приоритети" ще разберем догодина.

 

още за:

GodsmackSully Erna


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".