GODSMACK ще записват демо парчета в София?

6 мар 2019, 10:50 ч. 1368 / 6 7
пред./следв.

  На 30 март GODSMACK ще изнесат първия си концерт в София в зала "Арена Армеец". Организаторите от "Bulgarian Live Music" вече работят по изискванията на групата, която за първи път пристига в столица.

  "Европейското им турне ще бъде различно от това, което феновете видяха в Америка. Екипът има специфични изисквания, свързани със сцената и осветлението, които са част от създаването на концерт от такъв ранг. Какво точно ще се случва, ще видят всички, които дойдат на 30-и март", споделя Алекси Калев от "BLM".

  Сред желанията на групата присъства специална стая за масаж, както и отделно помещение, в която ще се случват срещите с феновете, закупили VIP пакет от сайта на групата.

  GODSMACK и екипът ще наблегнат на здравословната храна - фрешове, салати, супи и плодове са сред основните изисквания. Специално за Sully Erna организаторите ще предоставят отбрано червено вино, което певецът обича да добавя към вечерята си.

  Най-важното изискване на групата е да разполага със стая, оборудвана с музикални инструменти. По време на своя престой в столицата GODSMACK ще репетират и ще имат възможността да записва демота в задължителните творчески часове, които музикантите си отделят на всяка дестинация от турнето. "Най-добрите парчета се раждат на път, затова винаги групата има стая за репетиции, често момчетата записват и идеи за нова музика", споделят от екипа на бандата.

  Концертът на GODSMACK ще се състои на 30 март в зала "Арена Армеец". Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна (поръчай онлайн), както и в "OMV", "The Mall", книжарници "Ориндж", "Офис 1", Билетен център на НДК, "Технополис", Български пощи. Цените за терен са 70 лв., а седящите места са с цени от 80 и 90 лв.

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


asfas 7.03.2019 17:54:15 отговори + 1 3
Ебаси новината, чудо голямо, група записва демота по време на турне, шок и ужас
Ама то ако следващият албум е толкова бездарен, по-добре да не го свързват с България по никакъв начин.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sixxx 7.03.2019 08:25:14 отговори + 3 4
Е как иначе. Тук ще може да запишат със Софи Маринова. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Винету 7.03.2019 00:32:29 отговори + 2 4
Хората искат място да разгряват! Нашите Ганьовци обаче го изкараха все едно идват специално за това, че само тук имаме стаи с техника и инструменти! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TheRedLotus 6.03.2019 19:52:49 отговори + 5 5
Сигурно ще викат Кондьо, Криско и Орхан Мурад за гост-вокалисти. Иначе защо да записват на наша територия? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 6.03.2019 11:49:08 отговори + 22 4
Елена Розберк ли ще прави масажите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Band 6.03.2019 18:16:00 + 6 12
не, майка ти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Грамотен 6.03.2019 19:26:48 + 6 2
РозберК ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".